Tichete cadou pentru doamnele și domnișoarele din Bâlteni

1224

Toate persoanele de sex feminin din localitatea Bâlteni au început să primească încă de săptămâna trecută tichete cadou în valoare de 70 de lei/persoană. Acestea sunt împărțite de reprezentanții Primăriei comunei Bâlteni, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Concret, orice persoană de sex feminin din localitate, cu vârsta de peste 14 ani, a intrat sau urmează să intre în posesia unui astfel de voucher. ,,Am comandat aproximativ 3.300 de tichete pentru toate doamnele și domnișoarele din comună.
Noi am luat decizia de a merge la fiecare acasă să le înmânăm personal aceste vouchere. Au fost însă și doamne care au auzit de inițiativa noastră și s-au prezentat cu buletinul direct la primărie pentru ridicarea tichetului. Ne-am dorit, la fel ca atunci când a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, să nu punem oamenii pe drumuri, astfel că salariații noștri vor fi cei care vor merge din poartă în poartă până când toate femeile și fetele cu vârsta de 14 ani vor intra în posesia voucherului”, a declarat Marius Popescu, secretarul Primăriei comunei Bâlteni. Este de precizat faptul că săptămâna trecută, în seara zilei de 7 martie, la Bâlteni, tot cu ocazia Zilei Femeii, autoritățile locale au organizat și un spectacol la care au participat Vali Vijelie, Olguța Berbec și alți artiști, eveniment care s-a bucurat de o participare numeroasă a cetățenilor din localitate.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Inițiativa aceasta de a oferi tichete cadou pentru doamnele și domnișoarele din Balteni cu ocazia zilei de 8 Martie este cu adevărat admirabilă. Dar mă întreb, nu ar fi mai valoros să investim în oportunități durabile pentru femei, cum ar fi educație, siguranță și egalitate în locul de muncă? Deși gesturile simbolice sunt importante, poate că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe acțiuni concrete care să îmbunătățească viața femeilor pe termen lung. Nu ar fi aceasta cea mai frumoasă celebrare a femeilor – recunoașterea și sprijinirea drepturilor și libertăților lor fundamentale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here