Jeana Prejbeanu a câştigat procesul cu Serviciul de Ambulanţă

334

ambulanta (1)Medicul Jeana Prejbeanu, fostul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a câştigat procesul pe care îl intentase pentru schimbarea din funcţie. Sentinţa definitivă şi irevocabilă dată de Curtea de Apel Craiova îi redă medicului Prejbeanu dreptul de a reveni pe funcţia de director general al Ambulanţei gorjene.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au dat câştig de cauză Jeanei Prejbeanu în procesul intentat Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, pentru că a fost demisă. Întrucât sentinţa este definitivă şi irevocabilă, Jeana Prejbeanu aşteaptă să fie repusă în funcţia de manager.

Niculescu, pus în dilemă

La ora actuală Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj este condus de Marinică Niculescu. Acesta este manager interimar de la mijlocul lunii mai a acestui an, fiind numit pe această funcţie după demisia fostului director interimar, Ana Duma. De atunci şi până în prezent, Niculescu s-a implicat activ în realizarea de investiţii pentru angajaţii SJA Gorj. Totuşi, acum, după ce Jeana Prejbeanu a câştigat procesul care îi dă dreptul să revină pe funcţia de manager, Niculescu nu ştie ce va face. Acesta susţine că va lua o decizie în funcţie de opţiunea Jeanei Prejbeanu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi ce decizii vor fi luate. Cert este că instituţia care a pierdut procesul trebuie să achite şi cheltuielile de judecată, dar şi sume importante de bani, reprezintă drepturile salariale pe care Jeana Prejbeanu nu le-a mai primit.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here