Târgujianul Cătălin Măruţă a împlinit 32 de ani

401
catalin marutaCătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, de la Pro TV, a împlinit miercuri 32 de ani.
El a declarat pentru o agenţie de ştiri că se simte mai deştept decât la 31, dar îngrijorat că-i va mai trece din frumuseţe până la 33.

„E o vârstă incertă – când nu bat nici în verde crud, nici în ruginiu tomnatic. Şi, uite aşa, nici prea crud, dar nici prea copt, nici euforic, dar nici resemnat, cuget la faţa pe care va trebui s-o iau, atunci când bunii mei prieteni îmi vor spune, cu amabilitate: «Curios! Puteam să jur că ai mai mult!»”, a spus Cătălin Măruţă.
Prezentatorul TV a mărturisit că printre cele mai importante realizări ale sale se numără succesul emisiunii proprii „Happy Hour”, care este lider de audienţă şi a fost votată şi cea mai bună emisiune, dar şi schimbarea, în 2008, a statutului de burlac cu cel de om aşezat la casa lui. „Oricum, să tragem linie şi să vorbim despre toate realizările mai târziu, peste câţiva ani! Mai sunt multe de spus”, a precizat Măruţă. Despre cariera sa el a mai spus că speră să fie ca şi până acum, adică, de la an la an, cu cât mai mulţi telespectatori alături de el şi cu cât mai multe premii primite de la public. Cătălin Măruţă s-a născut pe 27 ianuarie 1978 la Târgu-Jiu.
Selecţie realizată de IZABELLA MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here