Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” continuă activitățile din Clubul Minților Deschise, care are în dezbatere o nouă temă: „Gustul copilăriei, sau despre savoarea bucătăriei de altădată”. Activitatea va avea loc mâine, 7 februarie, începând cu ora 09:00, la sediul muzeului, din strada Geneva nr. 8, Târgu Jiu, și are în program: – vizitarea expoziției de istorie și arheologie, cu accent pe modul de preparare a hranei pe teritoriul județului Gorj, din Preistorie până în Epoca Contemporană; – atelierul interactiv „Importanța gastronomiei locale, pentru păstrarea identității naționale în context european”. Participarea este gratuită, cu înscriere pe whatsapp, la numărul de telefon 0766314582. Vârsta minimă a participanților este 35 de ani. Programul Clubul Minților Deschise face parte din proiectul Erasmus+ „Privind spre viitor – un muzeu rezilient și educat”, din cadrul Acțiunii cheie 1, Educația adulților, coordonat de Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.
I.M.