Un nou spectacol de magie, la Târgu Jiu

1272

Vineri, 2 februarie, Cinematograful ”Sergiu Nicolaescu” Târgu Jiu va găzdui un nou spectacol de magie, destinat atât copiilor, cât și adulților. Evenimentul este programt să înceapă la ora 17:00.
”Misterele magiei – este unul dintre cele mai apreciate spectacole de magie pentru copii și adulți din România. Spectacolul de la Târgu Jiu, susținut de Magicianul Christianis, vă v-a introduce într-o lume fantastică care surprinde prin apariții și dispariții misterioase, iluzii comice și multiplicări, o feerie magică ce va încânta prin eleganță și rafinament, un spectacol incendiar cu tarantule, scorpioni, porumbei și papagali Ara. Intră într-o lume plină de farmec și mister alături de magicianul Christianis, descoperă tainele magiei într-un show unde imposibilul devine posibil, un spectacol interactiv pentru toate vârstele”, au transmis organizatorii.
Pentru acest spectacol, ieri după-amiază mai erau circa 100 de locuri disponibile, prețul unui tichet de acces fiind cuprins între 30 și 50 de lei, în funcție de poziționarea în sală sau de vârsta participanților.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here