Se deschide ștrandul din Rovinari!

537

Ștrandul din orașul Rovinari se va deschide publicului începând cu data de 10 iulie! Anunțul a fost făcut de administratorul public al Primăriei Rovinari, Gabriel Crăc.

După ce a trecut prin mai multe lucrări de modernizare, ștrandul din Rovinari va fi redeschis începând de săptămâna viitoare, având peste 400 de locuri. Prețul de intrare la ștrand va fi unul de doar 10 lei.
„Din 10 iulie va deveni funcțional ștrandul modernizat din Rovinari. Au fost discuții cu privire la ștrand și la modul în care a funcționat. A trebuit să reziliem contractul și să fie preluat de către societatea primăriei. Astfel, vom avea garanția că lucrurile vor funcționa. Primăria va asigura un serviciu public și nu va urmări profitul. Vrem doar să avem un minimum pentru salarii și pentru întreținere. 10 lei va fi un preț foarte bun, față de peste 50 de lei de persoană cât sunt la unități similare. A beneficiat de lucrări ample de modernizare și va fi administrat de societatea primăriei. Până în 14 ani nu se va achita taxă și va fi o taxă de 10 lei peste 14 ani. Vrem ca familiile să vină împreună la ștrand. Vom avea salvamar, asistente medicale. Vor fi peste 400 de locuri. Ștrandul va fi deschis și celor din afara orașului. Vrem să avem și o zonă de alimentație publică”, a declarat Gabriel Crăc, administratorul public al orașului Rovinari, în presa locală.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here