Fermierii și transportatorii amenință că o să blocheze Capitala

1132

Transportatorii și fermierii care au creat ieri haos pe centura Capitalei și pe șoselele din mai multe județe continuă astăzi protestul și amenință să blocheze Bucureștiul.

Camioanele și tractoarele s-au oprit peste noapte pe centură, pentru că nu au autorizație să intre în Capitală.

Sute de șoferi și-au petrecut noaptea în parcările din jurul Bucureștiului.

În această dimineață, la ora 10.00, o delegație formată din transportatori din toate zonele țării va merge la Guvern pentru negocieri, în încercarea de a convinge Executivul să ia măsuri de reducere a poverii fiscale și a prețului la carburanți și asigurări.

Următorul pas este organizarea unui protest masiv în fața Guvernului.

1 COMENTARIU

  1. Aici ne-a adus guvernarea psd isto -pnl isto, la foame , frig , disperare. Transportatori au dat startul protestelor ce vor urma în lunile următoare datorită scumpirilor ce vor veni la toate produsele alimentare și nealimentare,impozite și taxe. Au aruncat niste mizilic la pensionari și salariați iar la lefurile lor nesimțite și pensionarilor speciali le-au dublat lefurile și pensiile. Cu 100 de lei, de care zicea (mințea după cum îi stă în caracter)pseudopremierul, că a cumpărat alimente pentru o săptămână, acum,nici nu mai ai curaj sa intri in magazin. Acest guvern a creat o fractură in societate cum nici pe vremea burgheziei nu exista. Ei, șleahta grofilor politici ce au pus ghearele pe țară și restul, plebea, clasa de mijloc nu mai există, au distrus o, ce-a care le punea în pericol casta lor de borfași. Această adunătură psd isto -pnl isto caută acum să-și păstreze puterea la viitoarele alegeri prin tot felul de manevre. Vor avea o mare surpriză, românii s-au trezit, nu mai sunt românii din ani ’90 pe care să-i păcălești cu un șoșon și o pufoaică , satele românești sunt altele, nu mai poți merge la oameni cu un kg de zahăr pentru un vot Românii s-au săturat să vadă gulerele albe psd iste cum coboară din mașini de sute de mii de euro, locuiesc în palate, își fac concediile in țări exotice, le zboară bancnotele de 500 de lei din buzunar, fură cu portbagajul ziua în amiaza mare, că apoi să vina la slugoi gâdea, ciutacu, corpos, , chireac, pieleanu, crețuleasca, și să vorbească despre social democrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here