Trăistariu, plătit pentru cântări cu un loc de veci

402
traistariuCântăreţii de succes nu se aleg doar cu bani pentru concerte. Succesul din 2006, de la Eurovision, i-a adus lui Trăistariu, pe lângă cele două milioane de euro, şi o pleiadă de distincţii. Cetăţean de onoare al oraşelor Piatra Neamţ, Mangalia şi Călăraşi, solistul a primit deja un loc de veci şi un teren de 500 de metri pătraţi.

Mihai Trăistariu continuă să culeagă roadele performanţei de a se clasa pe locul 4 la finala Eurovision chiar şi acum, deşi au trecut aproape patru ani de la acest eveniment.

În urmă cu doar câteva zile, solistul a susţinut un recital în Călăraşi şi a obţinut cea mai importantă distincţie locală – Cheia municipiului. Onorul nu a fost însoţit şi de o recompensă materială, însă Trăistariu şi-a scos pârleala, atunci când a primit titlurile de cetăţean de onoare al municipiului Piatra Neamţ şi al municipiului Mangalia. „Imediat după Eurovision, în 2006, Pinalti mi-a dat această distincţie. Atunci, mi-a oferit un loc de veci, transport gratuit pe raza municipiului şi am fost scutit de taxe şi impozite. Din păcate, însă, eu nu am nici o firmă”, a povestit Trăistariu, pentru un cotidian central.
Mihai a avut parte de o surpriză similară vara trecută când, în timpul unei emisiuni televizate în direct, de la malul mării, a primit o medalie şi a fost încoronat drept cetăţean de onoare al municipiului Mangalia. „Mi-au oferit o stea pe Aleea Celebrităţilor, dar şi un teren de 500 de metri pătraţi, pe care nu am construit nimic, încă”, a mai povestit cântăreţul. De altfel, Mihai este singurul artist român care a reuşit, în doar trei ani, să obţină atâtea distincţii, în urma meritelor deosebite pe plan muzical, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here