Interlop din clanul “Livezeanu”, arestat pentru deţinere de arme albe

817

LivezeanuCătălin Alexe Honcilă, unul dintre băieţii lui Livezeanu, cunoscut interlop din Gorj, a fost reţinut de către poliţiştii gorjeni pentru infracţiunile de deţinere de arme albe şi conducere fără permis. Magistraţii au emis pe numele lui mandat de arestare şi măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea – sat Valea cu Apă, comuna Fărcăşeşti, pe o durată de 29 zile.

Unul dintre băieţii care făceau parte din gruparea lui Livezeanu, condamnat pentru trafic de cocaină, Cătălin Alexe Honcilă de 29 de ani,a primit interdicţia de a părăsi localitatea timp de 29 de zile, întrucât a fost prins de către poliţişti cu arme albe asupra sa. În seara zilei de 06 aprilie orele 18:10, poliţiştii Poliţiei Oraşului Rovinari l-au identificat pe tânărul 29 ani, din comuna Fărcăşeşti, care conducea un autoturism pe DJ 674 – Roşia-Jiu. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Mai mult, la controlul efectuat în interiorul autoturismului, în portbagaj au fost găsite mai multe arme albe, interzise prin lege la deţinere. Acesta deţinea o sabie cu lama de aproximativ 40 cm, un cuţit cu lama de 25 cm, două bâte de baseball şi un baston de ebonită, suspectul declarând că îi aparţin. La primul semnal dat de către poliţişti, suspectul nu a oprit şi a încercat să fugă, însă după câteva sute de metri a fost înconjurat şi blocat de maşinile de poliţie. Poliţiştii au ridicat toate obiectele deţinute ilegal de suspect. Suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi port ilegal de armă albă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care au emis măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea natală, Fărcăşeşti , pe o durată de 29 zile. Cătălin Honcilă este recidivist, având la activ mai multe condamnări pentru infracţiuni de tâlhărie şi furt. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Gelu Livezeanu a fost implicat, în urmă cu mai mulţi ani, în trafic de droguri şi a reuşit să pună bazele unei reţele care importa cocaină din America de Sud şi o plasa pe piaţa germană şi austriacă. Afacerea cu droguri nu a mers prea mult timp, întrucât au fost prinşi de către poliţiştii nemţi. Până la arestarea lui, Gelu a reuşit să aducă în ţară 58 de kilograme de cocaină.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here