Proiectul internațional „Prietenie și culoare” a debutat la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu

2528

Joi, 14 decembrie 2023, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu, împreună cu Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor” Târgu Jiu, au găzduit prima întrevedere din cadrul parteneriatului internațional educațional ”Prietenie și culoare”. Proiectul este derulat în colaborare cu Direcția Generală Educație și Cultură Strășeni, din partea delegației Republicii Moldova participând Lucia Caciuc, șef Direcție, alături de 10 doamne director din țara vecină.

Întâlnirea de joi a fost prilej de bucurie pentru prietenii de peste Prut, întrucât li s-au pus în scenă câteva momente artistice diversificate de către preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 8, coordonați de către doamnele educatoare. Preșcolarii au adus un zâmbet de fericire pe chipul celor prezente care, pentru o clipă, au intrat în lumea minunată a copilăriei. Cei mici au stârnit ropote de aplauze prin cântece, dans modern și popular.

La eveniment au luat parte d-na inspector școlar general prof. Dr. Marcela Mrejeru, d-na inspector școlar Simona Ionela Mîndruleanu, d-na inspector școlar pentru învățământul primar Georgiana Diaconu, precum și d-l inspector școlar Ionuț Catrina.

Scopul prezentei colaborări îl reprezintă promovarea, intensificarea, perfecționarea nivelului științific și profesional al instituțiilor, dar și promovarea educațională și schimbul de experiență.

Felicitări pentru organizarea și implicarea celor două instituții partenere, respectiv Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu, coordonată de către d-na director prof. Chivulescu Ana-Letiția si Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor” Târgu Jiu, coordonată de către d-na director prof. Văduva Larisa-Elena, dar și mulțumiri Direcției Educație și Cultură, coordonată de către d-na șef Direcție Lucia Caciuc. 

M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here