Gunoaie mai puţine, în Pădurea Drăgoieni

311

gunoaie-firizaCheful de 1 Mai din Pădurea Drăgoieni a lăsat în urmă tone întregi de deşeuri, însă mai puţine faţă de anul trecut. Acestea au fost ridicate de angajaţii SC Edilitara Public SA Târgu-Jiu şi de cei ai Polaris, societatea care asigură salubritatea pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Angajaţii de la SC Edilitara Public, societatea din subordinea Consiliului Local Târgu-Jiu, au intrat în priză la curăţenie în zona Pădurii Drăgoieni încă de săptămâna trecută când au igienizat zona pentru a pregăti-o de sărbătoarea de 1 Mai. Pe parcursul zilei de duminică, angajaţii Polaris şi cei ai Edilitara au strâns 3,5 tone de gunoi menajer, care mai apoi au fost transportate la sediul UEG din cartierul Bârseşti.

Potrivit lui Luis Popa, directorul Polaris Târgu-Jiu, anul trecut, petrecerea de la Drăgoieni a ţinut două zile, în zilele de 1 şi 2 mai, iar vremea a fost frumoasă şi caldă, nu ploioasă ca cea din acest an, astfel că petrecăreţii au venit în număr mult mai mare. „Anul trecut s-au strâns 15 tone de deşeuri menajere şi asta din cauză că vremea a fost propice pentru distracţie în Pădurea Drăgoieni, iar sărbătoarea a ţinut două zile”, a precizat directorul Polaris Târgu-Jiu.

De asemenea, potrivit lui Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare, duminică în Pădurea de la Drăgoieni nu s-a înregistrat niciun incident. „Nici măcar nu am avut probleme cu oamenii care au consumat băuturi alcoolice peste măsură. Am avut grijă ca şi în trafic să nu existe probleme, poliţiştii de la Rutieră s-au ocupat de circulaţia autovehiculelor din zona Pădurii Drăgoieni de la drumul principal, iar noi am asigurat dirijarea maşinilor care au venit în pădure. Mici ambuteiaje s-au creat la ieşirea maşinilor din Pădurea Drăgoieni la şoseaua principală, însă de mare ajutor ne-au fost agenţii Poliţiei Rutiere”, a declarat Ion Tudor.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here