Anca Bordușanu, noul subprefect de Gorj

3322

Anca Bordușanu a lăsat funcția de director al Medserv Min, fiind astăzi învestită în funcția de subprefect.Aceasta este președinta Organizației Județene a Femeilor social democrate și secretar executiv al PSD Gorj.

Iată mesajul fostului subprefect, Mihai Istrate:

„Dragi prieteni, colegi și cetățeni ai județului Gorj,

Astăzi, cu sentimente profunde de recunoștință, îmi închei mandatul de subprefect al județului Gorj. A fost atât o onoare și un privilegiu să servesc comunitatea noastră, dar și o perioadă plină de provocări, realizări și oportunități de învățare, iar pentru toate acestea sunt profund recunoscător. În primul rând, aș dori să îmi exprim gratitudinea față de colegii mei din organizația județeană a Partidului Social Democrat, în mod special domnului președinte, Mihai Weber și domnului președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, pentru susținerea neclintită și încrederea acordată pe parcursul mandatului meu, fără sprijinul și îndrumarea cărora multe dintre realizările noastre nu ar fi fost posibile.

Un sincer mulțumesc colegilor mei din Prefectura Gorj, cu care am avut onoarea să lucrez umăr la umăr. Dedicația, profesionalismul și pasiunea voastră pentru serviciul public în folosul cetățenilor au fost o sursă constantă de inspirație pentru mine și un model demn de urmat pentru cei din administrața publică. De asemenea, aș dori să le mulțumesc tuturor reprezentanților guvernului, parlamentarilor, primarilor și reprezentanților instituțiilor publice județene pentru colaborarea excelentă. Împreună, am reușit să depășim obstacole și să aducem îmbunătățiri semnificative în viața cetățenilor județului nostru.

Deși astăzi se încheie acest capitol, legăturile și experiențele pe care le-am câștigat vor rămâne cu mine. Sunt entuziasmat să văd cum județul nostru va continua să prospere și sunt convins că, împreună, vom face față oricăror provocări viitoare. Vă mulțumesc tuturor pentru această experiență remarcabilă și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în noi roluri și contexte.

Cu profundă recunoștință și respect,
Prof. Dr. Mihai Istrate”