Programul Work&Travel, prezentat studenților de la Universitatea ”Constantin Brâncuși”

1085

Programul Work&Travel, dedicat strict studenților și care oferă oportunitatea de a munci pentru câteva luni în Statele Unite ale Americii, va fi prezentat joi, 7 decembrie, de la ora 12:00, la sediul Universității ”Constantin Brâncuși” din strada Tineretului, Târgu Jiu.

De-a lungul ultimilor ani, mai mulți studenți au avut ocazia să acceseze acest program și au avut parte de o experință unică în care au îmbinat utilul cu plăcutul. Timp ce câteva luni, prin programul Work&Travel, studenții UCB Târgu Jiu au posibilitatea de a lucra în SUA, a câștiga bani și a trăi visul american.
”Înscrie-te în cea mai tare experiență din studenție! Participă la prezentare pentru a afla toate informațiile despre programul Work&Travel 2024, ultimele noutăți și răspunsuri la toate întrebările tale. Ai vrea să te bucuri de experiența programului Work&Travel, dar încă ai întrebări? Dacă: – ai colegi care au plecat în State cu Work&Travel și ai vrea și tu să faci la fel; – ai auzit despre aceste programe dedicate studenților, dar nu ți-e clar cum funcționează; – pur și simplu vrei să vizitezi Statele Unite vara viitoare și să câștigi și dolari. Hai să ne vedem! Locație: etajul 2, sediul din strada Tineretului, nr. 4. Evenimentul este organizat de American Experience, lider de programe de schimb cultural cu Statele Unite”, au anunțat reprezentanții Universității ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here