Naşul soţilor Surupăceanu, audiat de DNA pentru mită

355

IMG_9156Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu a fost audiat ieri seară la sediul DNA. Se vehiculează că el a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de 40 de mii de euro, existând dovezi audio-video în acest sens. Potrivit aceloraşi surse, citate de media centrală, mita totală pe care urma să o primească Petcu se ridica la 200.000 de euro.

Pe de altă parte, la 16 februarie, ANI a început verificarea sindicaliştilor care şi-au dobândit nejustificat averea. 15 lideri sindicali, printre care: Vasile Marica, Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Ion Albu, Marius Nistor, Gheorghe Isvoranu, Liviu Luca, Anton Hadăr, Marius Petcu, Vasile Lincu, Marian Gruiaşi Ion Popescu au fost anchetaţi. Verificările au demarat în urma declaraţiilor publice făcute de fostul vameş Marius Ungureanu referitoare la faptul că liderul Alianţei ,,Sed Lex”, Vasile Marica, ar fi perceput mită pentru a promova şi menţine unii angajaţi în vămi.

Marius Petcu şi soţia lui sunt naşii deputatului PSD, Mugurel Surupăceanu şi ai soţiei sale Bianca, cei doi oficiind căsătoria religioasă şi cea civilă la sfârşitul lunii trecute. Soţii Petcu au fost cu acea ocazie, pe 26 februarie, la Târgu-Jiu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here