Vintilescu, schimbată de Burlan

332

vintilescu elenaPedelista Elena Vintilescu, directoarea de la SC Minprest Serv SA Rovinari, nu va mai face prea mulţi pui în fruntea societăţii comerciale pe care o conduce de când a pus-o în funcţie Ionel Manţog, evident cu sprijinul deputatului Constantin Severus Militaru.

Vintilescu nu mai este susţinută pentru această funcţie, deşi a fost aleasă recent pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei de femei a PDL Motru, deoarece nu a avut rezultate profesionale notabile, dimpotrivă. Cel care va stabili cine este persoana care îi va lua locul Elenei Vintilescu, la Minprest Rovinari, va fi directorul SNLO, Daniel Burlan, lucru confirmat de preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ. burlan“Directorul Burlan va fi cel care va stabili persoana potrivită să îi ia locul Elenei Vintilescu”, a declarat Ruşeţ, explicând că nu se va băga de nici un fel în hotărârile şefului SNLO.

Elena Vintilescu a fost membră a PD din 2006, partidul aducându-i funcţia de directoare la Minprest Serv Motru şi apoi la Minprest Serv Rovinari. Nu a demonstrat însă că are calităţi de manager iar la fel ca Ilie Petrescu în următoarea perioadă de timp va fi nevoită să îşi facă bagajele şi să părăsească unitatea.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here