Rocsana Marcu s-a distrat cu delfinii în Dubai

331
rocsana marcuAnul acesta, vipurile au ales de Sărbători destinaţii care mai de care mai exotice, în detrimentul pârtiilor de schi din Austria. Dubaiul a fost înţesat de vedete autohtone, care şi-au luat cu ele şi copiii. Una dintre vedetele care au petrecut, anul acesta, atât Crăciunul cât şi Revelionul în luxosul Dubai a fost Rocsana Marcu. Deşi fetiţa ei, Mayra, nu are decât doi anişori, Rocsana o ia cu ea peste tot în vacanţe, micuţa fiind deja obişnită să călătorească cu avionul.

Cele două s-au distrat de minune în Dubai, unde au stat într-o vilă de lux chiar pe malul mării împreună cu alţi prieteni din ţară.
„Am închiriat o vilă pe plajă şi am ieşit mai ieftin decât la hotel”, a mărturisit pentru un cotidian central tânăra mămică. Rocsana a dus-o pe Mayra la un parc acvatic, unde micuţa a dat o reprezentaţie de zile mari, sărutându-se cu un delfin. „Am crezut că mor de frică să nu păţească ceva”, a mai spus bruneta, care se întoarce de astăzi la lucru, ea urmând să fie gazda unei noi emisiuni la Sport Club.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here