Au început cursurile de management în domeniul construcțiilor, la Academia Corobea. Fondatorul este din Târgu Jiu

2680

Andrei Corobea-Birceanu este târgujianul care a fondat Eva Build, o companie specializată în furnizarea de servicii de consultanță și management de înaltă calitate în domeniul construcțiilor, și care acum vine în fața românilor cu mai multe serii de cursuri de management prin academia ale cărei baze le-a pus.

Cursurile la Academia Corobea au început încă de luna trecută. Despre acest subiect, târgujianul a făcut și câteva declarații pentru publicația noastră. ,,Cursurile au început în urmă cu circa o lună de zile. Deja suntem la seria a doua de cursanți și avem sold out, semn că interesul este unul crescut. Suntem fericiți să vedem interesul ridicat pentru dezvoltare în comunitatea profesioniștilor din construcții. Pentru pasionații de project management care nu au reușit să se înscrie la curs, sunt deschise următoarele serii care încep în31 ianuarie 2024, respectiv 31 martie 2024. Ne propunem să organizăm oricâte ediții sunt necesare, pentru a veni în ajutorul tuturor celor care vor să se perfecționeze în managementul proiectelor în construcții. Scopul fundamental al Academiei Corobea este să devină un centru de excelență, un mediu în care liderii și profesioniștii din industria construcțiilor se pot dezvolta și conecta. Ne propunem să fim nucleul unei comunități unite și implicate, în care fiecare membru își împărtășește experiența și cunoștințele, adresând împreună provocările cu care se confruntă această industrie în fiecare zi. Dorim să contribuim în mod semnificativ la formarea viitorilor lideri, cultivând o nouă generație de manageri de proiect și lideri în domeniul construcțiilor care să devină exemple demne de urmat. Avem un curriculum riguros și practic menit să asigure că viitorii lideri sunt pregătiți nu doar tehnic, ci și etic și managerial. Accentul principal îl punem pe implicarea în comunitatea Academiei Corobea, construind o platformă în care absolvenții și membrii pot continua să învețe, să împărtășească experiențe și să colaboreze chiar și după terminarea cursurilor. Vrem să creăm o comunitate care nu doar oferă răspunsuri, ci care împreună caută să ridice calitatea și standardele din industria construcțiilor”, a declarat, pentru Gorjeanul, Andrei Corobea, fondatorul Academiei.

Poveste de succes, pornită din orașul de pe malul Jiului…
Andrei Corobea-Birceanu este născut în Târgu Jiu în 1985 și a urmat cursurile Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” din municipiu. El este fondatorul societății Eva Build, o companie specializată în furnizarea de servicii de consultanță și management de înaltă calitate în domeniul construcțiilor.
Cu o vastă experiență în management, se distinge prin abordarea sa antreprenorială și abilitățile excepționale de leadership. Acesta s-a implicat în proiecte de mare anvergură și complexitate ridicată, demonstrând abilități și competențe manageriale solide în industria imobiliară și în diverse alte domenii de activitate. Andrei Corobea este, de asemenea, un mentor dedicat, având o pasiune pentru dezvoltarea profesională a tinerilor și împărtășirea cunoștințelor sale. El a fost implicat în formarea și mentoratul a numeroși profesioniști din domeniul construcțiilor, ajutându-i să își dezvolte competențele și să își atingă potențialul maxim. Totodată, târgujianul își propune să aducă valoare celor din jur și să inspire oamenii să își depășească așteptările.
El crede că, atunci când te străduiești să contribui în mod semnificativ la viața celor din jurul tău, succesul devine o consecință naturală, iar valoarea acumulată în acest proces îți deschide drumul către atingerea oricărui obiectiv și te însoțește în călătoria spre excelență.

Pasionat de criptomonede
Pe lângă experiența sa în construcții și managementul proiectelor, Andrei Corobea-Birceanu are o pasiune pentru criptomonede. Este cofondator și Chief Strategy Officer la IMPERIUM – The Crypto Index, un produs de investiții bazat pe un portofoliu diversificat conținând cele mai importante criptomonede la nivel global, clasificate în funcție de capitalizarea de piață a fiecărui activ. Acest lucru reflectă încrederea și spiritul antreprenorial al lui Andrei.
În 2019, a fost inclus de revista „Business Magazin” în lista celor 100 de Tineri Manageri de Top din România, confirmându-i-se statutul de lider remarcabil în industria construcțiilor și managementului. Acest titlu îi onorează eforturile și impactul pozitiv pe care le-a avut în industrie și în dezvoltarea tinerilor profesioniști. Absolvent al Universității Tehnice de Construcții București, Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, și deținând un masterat în Modernizarea Energetică în Mediul Construit, Andrei continuă să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile pentru a fi mereu la cea mai înaltă calitate în domeniul său.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Felicitări acestui tânăr, astfel de oameni trebuie promovați, și ca el sunt multi în Gorj. Acești tineri trebuie să se unească și să formeze un partid al lor, al celor tineri onești ,profesioniști și de caracter,să nu se lase atrași în rândul politrucilor psd isti -pnl isti,care, lucru sigur îi vor vâna pentru a-și spăla imaginea de corupți ordinari ce s-au invățat să fure cu portbagajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here