Şeful Gării Târgu-Jiu, patron la “Ecaterina Teodoroiu”

374

gara pag1Daniel Pătru Mateescu, şeful staţiei CFR Târgu-Jiu, se vehiculează că ar face afaceri în incita micii gării ,,Ecaterina Teodoriu”, situată la câţiva kilometri de municipiu. Boss-ul CFR deţine în clădirea staţiei o firmă care execută lucrări din inox. Surse din Gara Târgu-Jiu susţin că Mateescu nu ar plăti nimic pentru spaţiul pe care îl ocupă în scopuri personale, având grijă ,,să ungă” pe mai marii din conducerea Regionalei CFR Craiova, pentru a-şi acoperi astfel investiţia.

Patronul nu numai că ar trebui să se ferească pentru afacerea pe care o are în incinta staţiei CFR dar, mai mult, are un comportament abuziv faţă de subordonaţii săi, care ştiu de afacerea acestuia, spun unii salariaţi nemulţumiţi. Mai mult, periodic, acesta este văzut că îşi vizitează angajaţii de la firma din gara ,,Ecaterina Teodoroiu”, în timpul serviciului pe care îl are la Gara Târgu-Jiu.

Mateescu îşi obligă, de asemenea, subalternii navetişti să îl aştepte câte o oră prin gară, în fiecare dimineaţă, deoarece ,,boss-ul” nu vine la muncă decât la orele 7.00, iar restul muncitorilor la orele 6.00. Oamenii veniţi corect la program sunt obligaţi să aştepte câte o oră, pe la uşa biroului său, deoarece şeful şi-a făcut programul în funcţie de afacerea proprie.

Disponibilizat abuziv?!

Acesta mai este acuzat că, în perioada octombrie 2009-aprilie 2010, a avut în subordine pe un post de inginer doi salariaţi, mai precis, pe postul de inginer staţie. Este vorba despre Victor Balea şi ing. Ana Niţă. În aprilie Victor Balea a fost disponibilizat, şi i-a făcut o plângere penală lui Mateescu, considerând că a fost forţat pe nedrept să plece din serviciu. Şeful de gară, Daniel Pătru Mateescu nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu acuzele subordonaţilor săi.

A. Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here