Lider PNL: Cred că singuri s-au exclus

2588

Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, deputații PNL de Gorj care au semnat sesizarea USR la Curtea Constituțională privind pachetul fiscal-bugetar pe care și-a asumat răspunderea Guvernul Ciolacu, ar urma să fie îndepărtați din partid, susțin surse politice.
„Cred că singuri s-au exclus”, a comentat Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, la o emisiune TV. „Stau şi mă întreb dacă aceşti doi parlamentari, foşti PNL, au sentimentul apartenenţei la acest partid. Cred că singuri s-au exclus, atâta timp cât validează, semnează acţiuni împotriva partidului din care fac parte”, a spus Ionuţ Stroe, la Prima News.
Liderul PNL a mai spus că politica este „un sport de echipă”. „Nu e obligatoriu să ne iubim, să avem aceleaşi idei, există structuri ale partidului unde poţi dezbate, unde te poţi exprima, ba mai mult, unde poţi vota, şi în PNL nu puţine au fost situaţiile în care au fost şi voturi împotrivă. Dar să semnezi acum contestaţii la Curte ale altor partide, să te gândeşti să semnezi moţiuni de cenzură, păi, singur te-ai exclus din PNL”, a arătat Stroe.

„E o crimă să crești taxe”
Comentând situaţia celor doi parlamentari, Stroe a menționat că Dan Vîlceanu este „în procedură de excludere şi urmează să fie validată solicitarea organizaţiei judeţene şi votul din BPN în Consiliu şi cel mai probabil şi Gheorghe Pecingină va urma acelaşi parcurs”.
Dan Vîlceanu a explicat de ce a semnat sesizarea alături de USR și Forța Dreptei. „Primul lucru care m-a făcut să semnez sesizarea e faptul că sunt liberal și liberalii nu cresc taxe, mai ales în momente economice dificile, cum e acum. E o crimă să crești taxe când ai o scădere a creșterii economice și a inflației”, a spus Vîlceanu.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Doi traseiști care au simțit că nu vor mai fi trecuți pe liste de ciordache și au început să lingă clanțele pe la alte partide. Ăștia nu-și vad lungul nasului, ei și penibilul ăla de catu. De noaptea minții in ce funcții ajunseseră cei trei impostori politic și intelectual. Au profitat de meandrele încurcate ale ciudatei democrații românești și s-au cocoțat in funcții. Oricum, la alegeri această adunătură psd isto -pnl isto o să aibă o surpriză, pot ajunge la groapa de gunoi a istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here