Pesedistul Adrian Tudor va fi tată de băiat

470
adrian tudorPesedistul Adrian Tudor, consilier local al municipiului Târgu-Jiu şi ex-consilier personal al fostului prefect de Gorj, Ion Florescu, va deveni tătic de băiat peste numai trei luni. Acesta nu a vrut încă să ne dezvăluie numele pe care i-l va da bebeluşului, menţionând că încă se mai află în discuţii cu soţia sa.

De altfel, tot din cauza apropierii momentului în care bebeluşul se va naşte, cei doi soţi vor petrecere atât Crăciunul, cât şi noaptea dintre ani acasă, în mijlocul familiei, nedorind să plece în călătorii lungi.
Nici bunicul bebeluşului, Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, nu a ştiut să ne spună ce nume va avea nepoţelul încă nenăscut. „Noi nu vrem să i se pună numele bunicului sau un nume din familie care s-a păstrat cu tradiţie. Lăsăm asta la alegerea mamei şi a tatălui, căci ei vor fi cei care vor striga toată ziua prin casă după el”, a completat acesta. Ion Tudor mai are încă un nepoţel, tot băiat, în vârstă de aproape un an şi jumătate. „Celuilalt nepoţel i-am spus că dacă îmi va zice nene şi nu bunicule, îl voi lua cu mine în stradă, să vadă cum îmi desfăşor activitatea”, a menţionat glumind bunicul, care speră ca în câţiva ani să aibă şi nepoţele, nu numai nepoţei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here