Cântăreaţa Analia Selis este însărcinată

409
analia selisAnalia Selis este în culmea fericirii după ce a aflat că va fi mămică. Dorind să-şi anunţe şi soţul, plecat la Cluj, Analia s-a urcat în primul avion pentru a-i da acestuia vestea cea mare. Ajunsă la faţa locului, cântăreața a rămas uimită când Răzvan a întrebat-o ce caută acolo, dacă nu cumva îl verifică.

„Nu puteam aștepta să se întoarcă, aşa că am plecat la Cluj. Când m-a văzut a fost foarte supărat, crezând că mă aflu acolo să verific dacă e cu alte femei. Când a aflat adevăratul motiv pentru care m-am dus după el, a fost extrem de emoţionat. Ne dorim foarte mult acest copil”, a spus vedeta la „Neața cu Răzvan și Dani”.
Cântăreaţa a fost dată de gol de matinalii Antenei 1, Răzvan & Dani. Invitată pentru a-şi promova albumul „Cântece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari”, Analia Selis a povestit în culise că e însărcinată pentru prima dată, iar cei doi realizatori au aflat marea veste „din cască”, de la colegii din regie. „Sunteţi nişte mari bârfitori”, i-a complimentat artista pe Răzvan & Dani. Ea îşi va lansa albumul pe 4 decembrie a.c., la ora 17.00, la Librăria Humanitas Kreţulescu, unde vor avea loc un minirecital şi o sesiune de autografe. Pe 13 decembrie a.c., de la ora 19.00, Analia va susţine un concert la Sala Radio.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here