Sediul APM Gorj, reabilitat pe fonduri europene

1398

Sediul instituției de protecție a mediului va fi reabilitat pe fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
„Agenția pentru Protecția Mediului Gorj a demarat implementarea proiectului «Reabilitare termică și modernizare instalații sediu APM Gorj», în cadrul contractului de finanțare încheiat la 30 decembrie 2022, între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Perioada de implementare a proiectului este de l6 luni de la data semnării contractului de finanțare”, potrivit APM Gorj.
Astfel, sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj va fi reabilitat termic, se va schimba învelitoarea și se va înlocui tâmplăria. Instituția va fi dotată cu echipamente nepoluante, de creștere a performanței energetice, pentru producerea energiei electrice necesare pentru iluminat și apă caldă menajeră.
Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Valoarea totală acordată în cadrul contractului de finanțare este de 1.842.930 lei cu TVA.
 I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here