Echipamente și aparatură medicală de 800.000 lei pentru Spitalul Județean

1321

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu achiziționează echipamente și aparatură medicală în valoare de circa 800.000 de lei fără TVA.
Contractul a fost împărțit în șase loturi. Se dorește achiziționarea a două frigidere mortuare, o masă pentru autopsie cu evacuare în exterior, un electroelevator, un aparat de hemofiltrare, o stație centrală monitorizare pacienți cu 8 monitoare și cinci monitoare funcții vitale pediatrie.
„Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu are ca obiect principal asigurarea asistenței medicale de urgență în spital și în ambulatoriu, personalul medical specializat deservind populația județului Gorj, precum și cea din localitățile limitrofe județului. În momentul de față, dotarea din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu este insuficientă, unele echipamentele din dotare fiind depășite fizic și moral. Prin îmbunătățirea condițiilor de investigare și tratare a bolnavilor internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, se urmărește creșterea gradului de satisfacție al acestora, ridicarea standardului calitativ al spitalului, creșterea numărului de pacienți tratați, cât și creșterea numărului și tipului de servicii medicale. Pentru desfășurarea corespunzătoare a activității medicale, creșterea calității actului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, se impune dotarea corespunzătoare, în regim de urgență, pe loturi, a echipamentelor care fac obiectul prezentei achiziții”, se arată în caietul de sarcini.
Valoarea totală estimată a achiziției este de 788.235 lei fără TVA. Termenul limită pentru depunerea cererilor sau a ofertelor de participare este 4 aprilie 2023. Finanțarea este asigurată de către Consiliul Județean Gorj, în administrarea căruia se află unitatea medicală.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here