Rable vândute de ANAF. Un Opel costă sub 100 de euro

8276

Fiscul gorjean vrea să vândă, la început de an, cinci mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite. Vânzarea este directă, la prețul stabilit, și nu prin licitație, așa cum procedează de obicei ANAF. Cel mai ieftin autoturism costă mai puțin de 100 de euro. Este vorba de un Opel Vectra, fabricat în 1997.

Direcția generală executări silite cazuri speciale – Direcția operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.4, cu sediul în Târgu-Jiu, scoate la vânzare directă, de la locul de depozitare, mai multe bunuri intrate în proprietatea privată a statului, începând cu data de 4 ianuarie 2023. Este vorba de cinci autoturisme, prețul de vânzare variind în funcție de marcă, model sau an de fabricație.
De exemplu, un Opel Vectra, fabricat în 1997, culoare gri, se vinde cu 476 de lei cu TVA. Ceva mai scump este un Renault Laguna, an de fabricație 2002. Prețul de vânzare este de 902 de lei cu TVA.
Un Ford Focus din 1999 și o Alfa Romeo din 2000 se vând cu 1.042 lei cu TVA.
Cel mai scump autoturism este un Peugeot 306, fabricat în 1993, motor de 1,4 litri benzină, care este scos la vânzare cu mai puțin de 1.500 de lei.
Cei interesaţi sunt invitaţi să depună oferte de cumpărare. „Valorificarea bunului se face în integralitatea anunțului, în ordinea cronologică a înregistrării cererilor. Predarea bunului va fi efectuată de către Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.4, după creditarea contului ANAF”, anunță Agenția Națională de Administrare Fiscală.
Dacă autoturismul nu a fost achitat în 5 zile, se va da curs următoarei cereri, în ordinea cronologică a înregistrării acesteia.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here