Strategii secrete pentru a câștiga la poker

1650

Toată lumea știe pokerul nu este doar un joc de noroc, ci unul care necesită o foarte mare îndemânare. Există o varietate destul de mare de tipuri de poker, însă majoritatea trucurilor folosite de jucătorii profesioniști pentru a câștiga sunt aceleași. Și deși aceștia ar prefera ca majoritatea amatorilor să nu le descopere, astăzi este momentul să dezvăluim câteva dintre acestea:

1. Nu este totul despre cărți 

Cel mai important aspect de care orice profesionist ține cont este de a nu se baza pe cărți. Nu acestea ar trebui să fie prioritatea ta, ci modul în care le folosești.

2. Blufează cât mai mult

Concentrează-te pe cacealma, deoarece majoritatea mâinilor nu ajung niciodată la confruntare. Mai exact, ceea ce ai în mâini contează mai puțin decât modul în care le exploatezi.

3. Joacă psihologic

Un alt lucru de avut în vedere este faptul că pokerul se bazează mai mult pe psihologie decât pe noroc și logică. Deci, analizează-ți adversarii, explorează-le punctele forte și punctele slabe.

4. Învață de la cei mai buni

Încearcă să joci cu jucători mai experimentați la început pentru a-ți dezvolta abilitățile. Deși această afirmație poate fi destul de controversată, deoarece majoritatea jucătorilor te-ar sfătui să cauți adversari mai slabi, oare cum ai putea să-ți dezvolți abilitățile dacă joci cu oameni care nu sunt buni în ceea ce fac?

5. Gândește-te la mișcările tale

Cei mai buni jucători se gândesc la jocurile din trecut. Ei supra analizează fiecare mișcare și strategie folosită în jocurile anterioare pentru a învăța din greșelile lor. Deci, chiar dacă pierzi, încearcă să înveți ceva din asta.

6. Nu juca de fiecare dată la fel

Un alt secret de poker pe care majoritatea profesioniștilor nu ți-l vor dezvălui este că nu folosesc aceeași strategie de la o zi la alta.

7. Renunță atunci când nu ești sigur

Vrei să știi cea mai mare diferență dintre un jucător slab și unul profesionist? Abilitatea de a pune o mână bună jos atunci când acesta crede că este învins. Acest lucru sună foarte simplu, dar este foarte greu de pus în practică. Suntem curioși din fire și ne dorim în mod natural să câștigăm. Când renunțăm, renunțăm la șansa noastră de a câștiga premiul și nu reușim să ne satisfacem curiozitatea, aflând ce are adversarul nostru în mână. Însă, nu este cazul să renunți. Profită de bonus casino fără depunere și dezvoltă-ți abilitățile de poker fără griji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here