Adela Popescu a primit o maşină de făcut pâine

451
adela popescuAdela şi-a serbat ziua de naştere în clubul iubitul ei, Marius Kalmar. Deşi a ajuns la petrecere cu întârziere pentru că a avut filmări în Buftea, actriţa n-a ratat nici un moment şi s-a distrat alături de zeci de prieteni veniţi să îi ureze la mulţi ani. „A fost cea mai mare petrecere pe care am organizat-o de la majorat până acum şi m-am simţit excelent.

Nu mi-am propus să chem un anumit număr de oameni, i-am invitat pe cei apropiaţi şi, când am ajuns în club, am realizat că Dumnezeu m-a binecuvântat cu foarte mulţi prieteni. Deşi am ajuns puţin mai târziu decât unii dintre invitaţi din cauza programului de filmare am recuperat repede şi ne-am distrat pe cinste”, spune Adela.

Colegii de pe platourile de filmare din Buftea dar şi mulţi dintre prietenii Adelei, s-au întrecut în cadouri. „Cred că acesta este cel mai plăcut moment al unei aniversări, atunci când deschizi cadourile şi constaţi că toţi cei care îţi sunt alături te cunosc suficient de bine ca să îţi dăruiască ce ţi-ai dori. Am primit un tablou făcut special pentru mine, cărţi, hăinuţe, bijuterii foarte frumoase. Mama mi-a luat o maşină de făcut pâine iar mătuşa un sistem de gătit pe aburi, semn că trebuie să stau mai mult în bucătărie”, spune Adela.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here