Parfumurile preferate de cei mai eleganți bărbați de pe planetă

1736

Marile parfumuri bărbătești nu se definesc doar prin notele lor. Bineînțeles, acestea sunt extrem de importante și reprezintă exact vehiculul prin care un parfum poate deveni semnul perfect al timpului său sau preferatul unei generații. Cu toate acestea, un parfum bun este (și) determinat de mesajele pe care este capabil să le transmită, de personalitatea pe care o poate pune în valoare sau transmite cu fiecare dintre picăturile sale, de impactul asupra celorlalți. Este atât de complex încât influențează chiar și celebritățile care îl folosesc. Tocmai așa au devenit celebre multe etichete și propuneri olfactive.

Și apropo de ce parfum poți purta astăzi, inspirat de cele mai incredibile celebrități din film și televiziune, ți-am adus o colecție excelentă de parfumuri. Perfecte pentru multe tipuri de bărbați, dar și suficient de versatile și sugestive pentru a forma o colecție interesantă în viața cuiva. Așa că nu mai așteptați, scufundați-vă în aceste sugestii uimitoare, aprobate de eroii noștri favoriți de pe ecran. Cei mai eleganți bărbați din lume.

Parfumul preferat al lui Ryan Reynolds

Reynolds este un ghid absolut despre cum să arăți casual și cool în orice moment al zilei. Dar el este, de asemenea, responsabil pentru că ne-a făcut să ne dorim un nume foarte specific printre toate parfumurile pentru bărbați. Este vorba de Le Labo Patchouli 24, un parfum de forță și atitudine ale cărui acorduri principale sunt perfecte pentru toate look-urile tale, pentru că variază de la cele lemnoase și afumate cu piele – ideale pentru atunci când trebuie să te îmbraci într-un stil mai formal sau mai serios – la cele mai dulci și cu elemente de vanilie – pentru zilele cu ținute mai relaxate.

Notele principale ale parfumului favorizează pentru domnul Reynolds: patchouli – evident – mesteacăn, stirax și vanilie. Perfect pentru a adăuga o notă interesantă la toate look-urile tale de zi cu zi.

Parfumul preferat al lui Tom Hardy

Parfumul preferat din tot universul domnului Hardy este un parfum de nișă extrem de rafinat, pe care nu trebuie să ezitați să îl explorați. Acest parfum are o notă unică de caracter și senzualitate, care asigură un echilibru perfect între sofisticare, erotism și frumusețe.

Idei seturi cadou bărbați – oferte

Sequoia Wood începe cu prospețimea de neroli și se termină cu un parfum adânc, lemnos, care este inconfundabil și memorabil. Perfect pentru întâlniri romantice și evenimente sociale.

Parfumul preferat al lui Leonardo DiCaprio și Tom Cruise

Un parfum care, da, implică o anumită investiție financiară din partea ta, dar care nu te va face dator la bancă și îți va oferi ceea ce cauți la un parfum bun: Eau d’Hadrien de Goutal. Un parfum fără gen, care combină perfect detalii din universul masculin cu cosmosul feminin, ceea ce rezultă într-un parfum foarte interesant.

Parfum bărbați – oferte

Notele sale: lămâie acră, grapefruit și chiparos. Fie că este vorba de un stil relaxat, precum cel al lui DiCaprio, fie că este vorba de un look casual atent și masculin, precum cel al lui Cruise, acest parfum este exact ceea ce ai nevoie.

Parfumul preferat al lui Ryan Gosling

Se pare că parfumul său preferat este Dior Homme. Un parfum creat abia în 2011, dar care și-a construit o bază solidă de fani și o prezență foarte puternică atât pe piață, cât și în lumea modei. Un parfum cu accente de piele, moale și intens, cu o concentrare neobișnuită. Un nectar de rezervă intens floral, ale cărui arome lemnoase îl salvează de excese. Caracterul său animalic sofisticat evoluează în mod unic pe fiecare piele, dezvăluind fațete unice, precum o amprentă olfactivă recognoscibilă printre altele.

Parfum bărbați, Idei seturi cadou bărbați – oferte

Notele sale sunt lavandă, bergamotă, salvie, iris, cacao, chihlimbar, piele, vetiver și patchouli. Ideal pentru birou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here