Copiii talentaţi ai Gorjului – Bianca Oiţă se împarte între papagali şi pasiunea pentru dans

452
bianca oita, facuta de mineBianca Andreea Oiţă ia cursuri de dans modern de trei ani de zile la Palatul Copiilor, sub îndrumarea profesoarei Elena Guţu. Fata are 10 ani şi jumătate, dar pasiunile sale s-au conturat deja. Vrea să activeze într-o trupă de dans, este încăpăţânată. Din păcate, aceasta n-a reuşit să-şi convingă mama s-o lase să ia cursuri de canto şi nici să urmeze o şcoală de modelling.

„Pasiunea mea de bază este dansul, dar îmi place să defilez prin casă imaginându-mi că sunt fotomodel. Din păcate, mama spune că nu am destul timp să fac şi canto sau modelling”, ne-a declarat Bianca.

Pasiunea pentru dans este atât de acută încât n-a lipsit niciodată de la cursuri, asimilând foarte repede, fie că sunt dansuri moderne, fie că le mai încearcă şi pe cele populare. Cu clasa de dansuri a fost la concursuri organizate prin oraşe din ţară precum Slatina, Craiova, Timişoara.
Aceasta este foarte atentă şi cu regimul alimentar, dorindu-şi să-şi păstreze silueta. „Mănânc pâine foarte rar, şi, în special, mănânc supe şi fructe”. Atunci când ia o notă bună este răsplătită de părinţi cu cadouri. „Când îmi propun să obţin ceva de la părinţi primesc întotdeauna. De regulă, le cer haine sau bijuterii din aur, deoarece sunt foarte cochetă”, a completat Bianca Oiţă.
Fata deţine acasă o colecţie de aproape 200 de şerveţele, şi tot timpul liber şi-l dedică celor doi papagali, Coco şi Cocoliţa, unul de culoare albastră şi altul alb. „Pe aceştia mi i-au dăruit părinţii deoarece văzusem la nişte prietene şi mi-au plăcut foarte mult”.
Ambiţioasă şi încăpăţânată! Astfel se poate descrie micuţa dansatoare, însă mama acesteia spune că fiica ei este extrem de sufletistă cu cei din jur, şi respectuoasă. Din păcate, aceasta mai copiază câteodată caracterul sau apucăturile personajelor din telenovelele pe care le urmăreşte cu mult interes.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here