Directorul OJCA Gorj este pasionat de vânătoare

390
victor popescuVictor Leodor Popescu este director al Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă Gorj de aproape jumătate de an, însă, de când a terminat studiile universitare a lucrat numai în agricultură.
Victor Popescu s-a apucat de agricultură profesionistă încă de la înscrierea la Facultatea de Agronomie din Craiova, absolvind-o în 1978.

„De mic copil am lucrat în gospodărie şi în agricultură, şi de plăcere, dar şi pentru a-mi ajuta părinţii”, ne-a mărturisit acesta. Iniţial, el a dorit să urmeze Facultatea de Construcţii de Maşini, deoarece, de când se ştie, e pasionat de maşinile agricole. „Vroiam să urmez cursuri universitare în domeniu pentru că îmi doream o agricultură mecanizată”.

Acesta locuieşte la Turcineşti, localitatea sa natală, unde este un fel de mentor pentru vecinii săi. „La nivel de comună toţi îmi sunt prieteni deoarece le dau sfaturi în agricultură”, a precizat directorul OJCA Gorj. Cu personalul oficiului acesta se înţelege bine şi consideră că angajaţii săi ştiu bine ce au de făcut şi nu ridică probleme.
Interesat de dezbaterile politice
În fiecare sezon şi câteodată duminica, Victor Popescu merge la câte o partidă de vânătoare cu prietenii, pentru a se relaxa, dar şi pentru a se distra. De asemenea, când stă în faţa televizorului, acesta urmăreşte dezbaterile politice de pe posturile Realitatea TV şi TVR1, dezbateri care îl interesează în mod deosebit. De asemenea, acestuia îi place să conducă maşini agricole vechi, având în gospodărie mai multe tractoare, dar şi un autoturism de epocă din 1961, un M461. „Am şi o Dacie veche, dar vreau să o schimb cât de curând cu o Skoda Octavia”. Căsătorit de 27 de ani, Victor Popescu este mândru de cei doi copii ai săi, şi abia aşteaptă ca aceştia să-i ofere nepoţi. Fiica directorului lucrează în Bucureşti la o firmă multinaţională, iar băiatul este student în anul IV la Facultatea de Telecomunicaţii. La alegerea facultăţii, acesta s-a sfătuit puţin cu tatăl său, care este sigur că ai săi copii au ales calea profesională cea mai bună.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here