Cum incluzi ceasul în ţinutele tale de zi

1402

Ceasul este unul dintre cele mai versatile accesorii, fiind modalitatea prin care poţi scoate în evidenţă tendinţele unei ţinute. Purtând ceasul potrivit, look-ul tău va căpăta un aer personalizat, îţi va defini trendul şi va crea un aspect general foarte sofisticat.

Ceasul în ţinutele feminine

Alegând să porţi ceasuri damă sofisticate şi variate, îţi dai şansa de a-ţi conferi mai mult stil şi valoare, modelele variate oferindu-ţi posibilitatea de a alege ceasul potrivit fiecărei ţinute, astfel încât să-ţi creezi un look echilibrat şi modern. Ceasul este accesoriul cel mai des abordat, singura excepţie făcând-o ţinutele elegante de seară, contexte vestimentare în care ceasul de damă nu este recomandat. Pentru celelalte tipuri de ţinute şi pentru oricare alt context, ceasul este întotdeauna un accesoriu foarte bine venit, creând cadre interesante şi plăcute cu alte accesorii şi cu piesele vestimentare.

Modelul de ceas potrivit

Atunci când alegi un model de swiss ceas modern şi interesant, conferi oricărei ţinute un aer special. Pentru o ţinută office poţi opta pentru un ceas clasic, cu o curea metalică sau din piele, în timp ce pentru o vestimentaţie clasică, poţi aborda un model elegant cu o curea metalică, a cărei nuanţă se va potrivi şi bijuteriilor purtate. Pentru un look casual poţi aborda un model de ceas boyfriend, modern, original şi cu un design special. Nu uita de ceasurile sport, modele mari şi prevăzute cu multe funcţii permiţându-ţi să le porţi cu orice tip de echipament sportiv, dar şi cu ţinute relaxate, tip urban-casual, în care poţi aborda o vestimentaţie foarte îndrăzneaţă.

Accesorizarea ţinutelor

Indiferent de vestimentaţia abordată sau de context, accesorizarea necesită o atenţie specială. Cu cât look-ul este mai non-formal, cu atât te poţi bucura mai mult de jocul cu accesoriile. Astfel, abordând o ţinută în care o pereche de blugi damă este vedeta zilei, nu ezita să adaugi o bluză asimetrică sau un hanorac modern, pe care să le accesorizezi îndrăzneţ cu un ceas modern, a cărui nuanţă să o asortezi cu încălţămintea, eşarfa de la gât sau cureaua pantalonilor. Într-o ţinută sport sau casual, ceasul poate fi purtat alături de brăţări din piele sau metale preţioase, se poate asorta cu rama ochelarilor de soare şi poate avea orice tip de dimensiune, modelele cu cadrane mari şi puternic accesorizate fiind recomandate pentru un look modern, tineresc şi plin de personalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here