Primăria Rovinari, anunț pentru agenții economici din oraș

1956

Agenții economici din Rovinari care desfășoară activități în domeniul comerțului și cel al prestărilor de servicii au termen, până la sfârșitul lunii ianuarie, să solicite vizarea autorizațiilor de funcționare.
„Pentru obținerea vizei anuale sunt necesare următoarele documente: autorizația de funcționare în original; cerere tip de vizare a autorizației pentru anul în curs; copie după dovada plății taxei de viză. Nivelurile taxelor pentru anul 2022 au fost stabilite prin HCL oraș Rovinari, nr. 205/25.11.2021, după cum urmează: 110 lei pentru agenții economici care se încadrează în grupele 5610 – Restaurante, 5630 – Baruri și alte activități de servire a băuturilor alcoolice și 9320 – alte activități recreative și distractive potrivit Clasificării activităților din economia națională CAEN și 30 de lei pentru celelalte activități”, potrivit Primăriei Rovinari.
De asemenea, în cazul în care au intervenit modificări, atât la documentația existentă în dosarul de autorizare inițială, cât și la condițiile de funcționare, de la data autorizării/vizării anterioare, pentru obținerea vizei anuale se va depune o declarație prin care vor fi aduse la cunoștință modificările survenite.
Formularele tipizate se pot obține de la sediul Primăriei Rovinari – Biroul Autorizări, sau pot fi descărcate de pe site-ul primăriei.
Trebuie menționat că neavizarea autorizației de funcționare până la termenul stabilit constituie contravenție și se sancționează cu amendă și suspendarea activității comerciale până la data vizării.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here