Black Friday – tips&tricks

1529

Pentru iubitorii de cumpărături se apropie cea mai așteptată perioadă a anului, cea a reducerilor. Indiferent de felul în care ți-ai propus să cauți ofertele, în magazin sau online, este bine să te pregătești din timp. În felul acesta, îți poți achiziționa produsele preferate la prețuri avantajoase. Mai jos, ți-am pregătit câteva idei care te pot ajuta să ai o experiență de shopping plăcută.

  1. Fă o listă cu produsele pe care vrei să le cumperi

Chiar dacă pare tentant să pui în coșul de cumpărături multe produse, încearcă să le selectezi pe cele pe care ți le dorești sau de care crezi că ai nevoie. Spre exemplu, poți să îți activezi notificările pe anumite site-uri sau să îți adaugi la favorite anumite lucruri, pe care le poți verifica cu ușurință atunci când scad prețurile.
Pentru asta e nevoie să îți faci un cont, pentru a avea acces mai ușor la lista creată și pentru a afla mai multe detalii despre felul în care se desfășoară campania de Black Friday. Atașează din timp contului și un card, pentru a putea face cumpărăturile mai repede și în siguranță.

  1. Verifică prețurile înainte

Există numeroase campanii în această perioadă, însă, dacă vrei să îți garantezi un preț bun, verifică prețurile pe mai multe site-uri și în mai multe perioade ale anului, pentru a te asigura că vei beneficia într-adevăr de o reducere.

  1. Stabilește-ți un buget

Fă-ți un top al produselor pe care le dorești și, ulterior, stabilește în funcție de urgență sau necesitate, suma pe care vrei să o cheltuiești. Deși reducerile par atractive, te poți alege cu lucruri care nu îți sunt folositoare și poți cheltui banii in mod ineficient.

  1. Verifică politica de retur și termenul de livrare

Citește politica de retur a magazinelor sau a site-urilor de unde vrei să cumperi. Unele produse pot avea condiții speciale, s-ar putea să nu le poți returna sau se pot percepe taxe de care e bine să știi. De asemenea, este important și termenul în care produsul dorit ajunge la tine. Spre exemplu, dacă îți iei o geaca dama pentru o ieșire la munte, ia în calcul faptul că este o perioadă aglomerată pentru comercianți și că pot exista întârzieri.

  1. Evită capcanele

Perioada reducerilor atrage după sine și multe pericole. Fii atent la email-urile de phishing și la webshop-uri false. Verifică dacă adresa de internet începe cu „https” pentru a te asigura că site-ul este sigur. Evită să te conectezi la o rețea publică, deoarece este ușor să se creeze o rețea falsă cu numele locului în care te afli, de unde se  pot intercepta cu ușurință informațiile personale de pe dispozitivul cu care ești autentificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here