Pandurii nu au putut cuceri reduta de la Bumbeşti Jiu

2305

Pandurii Târgu Jiu nu a putut trece de Viitorul 2 într-un meci disputat pe Stadionul ,,Aurel Țicleanu” din Bumbeşti Jiu. Partida, găzduită de satelitul formaţiei de ligă secundă, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Din păcate, suprafața de joc nu s-a ridicat la interesul trezit de acest meci, foarte mulți suporteri, inclusiv galeria Pandurilor, fiind prezenți în proximitatea arenei pentru a asista la joc. Trupa lui Mario Găman a ratat ocazii imense în prima repriză, când Bebeto Lupuleţ a lovit bara, iar Peia a şutat peste, cu toată poarta în faţă. O situație de unu la unu au avut şi amfitrionii, dar Opriţa a fost la post. În ciuda dominării vizitatorilor, un fost pandur a marcat pentru formaţia condusă de Gabi Răscol şi Bogdan Chiriac. Iulian Măicăneanu a punctat în minutul 66. Cu o echipă extrem de tânără în teren, Viitorul 2 s-a apărat pentru restul meciului, având şi un portar Grecu în mare formă, care a scos aproape tot ce a avut de scos. Nu a mai putut face nimic la şutul lui Alfred Mensah, din minutul 77. Deși au presat, pandurii nu au mai găsit golul victoriei şi au rămas pe locul 3 în Seria 7. Reşiţa este acum la 8 puncte, iar Deva la 2.

Viitorul 2 Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu: 1-1 (0-0)
Viitorul 2: Grecu – Croitoru, Misăraş, Pirtea, Ruican, Gheban, Caba, Geană (Badea), Micle, Stăniloiu (Popescu), Măicăneanu.
Pandurii: Opriţa – Trusescu, Almeida, Suently, Afrim, Habet (Georgescu), Aerts, Mensah, Peia (Savu), Petre (Eric), Lupuleţ (Dumitrescu).

După meci, cei doi antrenori au apreciat că partida a fost una încrâncenată. Mario Găman a declarat că echipa sa trebuia să câștige, indiferent de circumstanțe, dar a promis că la Pandurii se va munci mai mult pentru a obține rezultatele necesare. ,,Am jucat pe un teren foarte prost, un teren oribil, dar mă bucur pentru că băieții au încercat să joace fotbal, au construit de jos, au încercat să paseze şi, în prima repriză, am avut patru ocazii imense. Şi ei au avut o ocazie, dar din întâmplare, pentru că ei tot meciul au jucat cu minge lungă. Trebuie să muncim mai mult şi sperăm ca pe viitor să fim mai inspirați în faţa porţii. E o dezamăgire mare, îmi doream foarte mult să câștigăm. Știam că întâlnim o echipă de copii şi, indiferent de teren sau situație, trebuia să învingem. Nu avem scuze! Am pierdut șansa de a ne apropia de primele două locuri, dar deocamdată ăștia suntem, atât am putut”, a spus Găman. În schimb, antrenorul Bogdan Chiriac şi-a felicitat elevii pentru atitudine şi determinare. Viitorul 2 a rămas fără înfrângere pe teren propriu. ,,A fost un meci de luptă, copiii noștri au fost capacitați la maximum. Cred că s-au ridicat la nivelul adversarului şi a ieşit un spectacol frumos. La Liga 3 nu toate terenurile sunt ,biliard’, acestea au fost condițiile, acesta este nivelul şi nu este uşor nici pentru noi. Suntem o echipă care caută să paseze, dar trebuie să ne adaptăm la fiecare teren pe care jucăm. Pentru moralul copiilor, este foarte important că au rămas neînvinși acasă. Au demonstrat că sunt talentați, muncitori şi vor să facă pasul către echipa mare. A fost un meci de care sunt foarte mulțumit şi aş vrea să remarc dăruirea şi devotamentul băieților”, a declarat Chiriac. În etapa viitoare, Pandurii joacă acasă cu Progresul Ezeriş, iar Viitorul 2 iese la Aurul Brad.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here