Toate tipurile de pantaloni scurți și cum să îi alegi pe cei potriviți

1287

Pantaloni scurți sunt un must-have vara, când căldura este de nesuportat. Cu atât mai mult acum că se pare că temperaturile nu încetează să crească. Cunoașterea tuturor tipurilor de pantaloni scurți și pe care să îi alegem în 2021 ne poate face să ieșim în evidență.
Sunt oameni care merg de 20 de ani în aceiași pantaloni scurți. Sunt cei care îi combină cu elemente complet opuse și nepotrivite. Există chiar și cei cărora le cumpără prietenele pantaloni scurți potriviți. Pentru toți care își doresc pantaloni scurți răcoroși vara, îți spunem care sunt toate tipurile de pantaloni scurți și pe care să îi alegi în 2021.

Pantaloni scurți din denim

Evident, vom începe cu pantalonii scurți din denim, deoarece de zeci de ani ei sunt clasicii verii. Avantajul pantalonilor scurți din denim este că au o astfel de versatilitate încât pot fi combinați cu tricouri polo, cu cămăși, cu tricouri clasice sau orice tip de top. Jack & Jones, Levi’s, Zara, Quiksilver, Mango… este puțin probabil ca o marcă de modă pentru bărbați să nu aibă o linie de pantaloni scurți din denim.
Desigur, pentru acest an uită de pantalonii scurți skinny din denim și îmbrățișează dimensiunea normală, confortabilă, funcțională și mai clasică, dar mai puțin strânsă. Desigur, dacă ți-ai achiziționat deja pantaloni scurți skinny, nu îți va fi dificil să reușești să îi combini în mod adecvat, deoarece aceștia continuă să fie o tendință.

Pantaloni scurți chino

Dacă ești în căutarea unor pantaloni scurți care să arate îngrijit, dar la modă, care să îți permită să participi atât un eveniment formal, cât și la o ieșire cu băieții la bar, pantalonii scurți chino sunt opțiunea perfectă. Mai mult, dacă la locul de muncă te lasă să porți pantaloni scurți, această alternativă nu este prea deplasată.
Aceștia pantaloni scurți sunt ideali în combinație cu o cămașă sau un tricou polo. Ei sunt numiți chino datorită buzunarelor laterale oblice. Cu toate acestea, caracteristica lor cea mai recunoscută este pânza din care sunt fabricați. Fără îndoială, dintre toate tipurile de pantaloni scurți din care ai opțiunea să alegi în 2021, cu aceștia vei avea întotdeauna un aspect impecabil.

PANTALONI SCURȚI NIKE vezi ofertele pe Emag

Împreună cu pantalonii scurți din denim, aceștia sunt, chiar acum, pantalonii scurți în tendințe. Dockers, Dickies, DC Shoes sau Mango sunt câțiva dintre cei mai proeminenți producători din acest segment.

Pantaloni scurți cu cinci buzunare

La jumătatea distanței dintre pantalonii scurți din denim și chinos, găsim pantalonii scurți cu cinci buzunare. Aceștia pot fi fabricați din pânză, blugi sau alte țesături, dar croiala este de obicei recunoscută. În plus, aceștia au de obicei cea mai mare varietate de culori și tonuri mai riscante.

PANTALONI SCURȚI NIKE Emag, avem si haine

Ca și în cazul blugilor, în cazul pantalonii scurți cu cinci buzunare avem o mare varietate de modele largi, strânse, mai groase sau chiar rupte, deși nu este un lucru obișnuit. De fapt, dintre toate tipurile de pantaloni scurți și din care să alegi în 2021, trebuie să știi că acest model va continua să fie la modă și în 2022 și în 2030.

Bermude cu talie flexibilă

Bermudele cu talie flexibilă îți oferă un șnur pentru a regla talia și a preveni căderea pantalonilor.
Deși acești pantaloni scurți erau purtați înainte doar ca îmbrăcăminte de casă, acum au devenit o tendință obligatorie printre pantaloni scurți. În plus, această alternativă a fost adaptată tuturor tipurilor de pantaloni scurți. De la blugi, până la pantaloni scurți de in, chino sau jogging.
Dacă există o firmă care a pariat puternic pe acest tip de pantaloni scurți cu talie flexibilă, aceea a fost Zara. Când nimeni nu a îndrăznit să facă acest pas, Zara a propus o colecție extraordinară de pantaloni scurți cu șnur, care a raportat vânzări extraordinare. Încetul cu încetul, alți producători s-au alăturat trendului și acum îți va fi dificil să decizi ce opțiune preferi.

Pull & Bear, Vans, Element, Volcom, Quiksilver, Dockers, H&M sau Mango sunt câteva dintre magazinele în care vei găsi o varietate de pantaloni scurți cu talie flexibilă la un preț bun.

Bermude sport

Întrucât sportul a devenit o tendință, tot mai mulți oameni optează pentru un aspect sportiv pentru a ieși, a se întâlni cu cineva și a-și face trebuie zilnice. Astfel, nu este surprinzător faptul că principalele firme sportive îmbrățișează pantaloni scurți sport și oferă un catalog interminabil de modele, culori, lungimi și tot ce ne putem imagina.
Adevărul este că, indiferent dacă îți plac mai mult sau mai puțin, dintre toate tipurile de pantaloni scurți din care să alegi în 2021, bermudele sport sunt o alternativă confortabilă, casual și acceptată social. Nimeni nu te obligă să faci sport pentru a te îmbrăca cu ei.

Pantaloni scurți cargo
Ceea ce părea a fi o modă limitată la drumeții, evadări, aventură sau peisajul rural, a intrat de ceva vreme în zona urbanismului și a făcut saltul la cel mai nou trend. Evident, dintre toate tipurile de pantaloni scurți din care să alegi în 2021, pantalonii scurți cargo sunt cei mai indicați pentru aer liber. Practic, pentru că au buzunare pentru orice.
Sunt confortabili, ideali pentru plimbare mult și, acum, o tendință de vară. De obicei, îi găsești în culori precum maro, pământiu, dar și în camuflaj, una dintre tendințele care crește an de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here