Se caută înlocuitor pentru Modrea în PDL Gorj

359

Dumitru Modrea, fostul şef de campanie de la parlamentare al PDL Gorj, a fost destituit vineri din funcţia de preşedinte al Organizaţiei oamenilor de afaceri din filială. Membrii noului BPJ al PDL Gorj nu au reuşit însă să îi şi găsească şi un înlocuitor lui Modrea, procedura fiind amânată pentru viitoarea şedinţă. Dumitru Modrea, venit de la PNL înainte de alegerile locale, nu mai face parte din noul organism de conducere interimar al PDL Gorj.

Pedelistul din Turcineşti conducea de anul trecut organizaţia oamenilor de afaceri din PDL Gorj. Modrea nu s-a remarcat însă în această funcţie, motiv pentru care vineri a fost şi destituit, fără prea mari regrete, de noul organism de conducere al partidului. De altfel, Modrea a condus campania la parlamentare în PDL Gorj cam de formă, acesta făcându-se remarcat în campanie doar pentru declaraţiile aiuristice făcute la conferinţele de presă ale PDL. Reamintim în acest sens declaraţiile legate de sondajele de opinie ale partidului care au fost rectificate public de către preşedintele de atunci, Ion Ruşeţ.
În ciuda lipsei de activitate a lui Modrea, acesta a fost greu de înlocuit la organizaţia afaceriştilor PDL, locul de lider al acesteia urmând să fie ocupat la viitoarea şedinţă de BPJ.
Pentru cei demişi însă de la organizaţiile de femei şi tineret s-au găsit înlocuitori încă de la prima şedinţă oficială de BPJ a PDL Gorj, chiar dacă variantele găsite nu sunt unele foarte apreciate în rândul organizaţiei. De la cârma organizaţiei de tineret a PDL Gorj a fost înlocuit Constantin Brănescu, fostul şef al PNL Ţicleni, cu mai puţin remarcatul Marian Ciungu iar de la organizaţia de femei a fost înlocuită Elena Cojocaru cu Ana Purcăreanu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here