Vezi opinia Colegiului Medicilor Gorj despre cazul chirurgului Neață!

6843

”Colegiul Medicilor din județul Gorj este Organizația profesională care reprezintă toți medicii cu drept de practică din Gorj și aici vorbim de toți medicii care timp de 1 an și jumătate au dus greul unei pandemii indiferent de locul de muncă: cabinet medicină de familie, ambulatoriu sau spital. Despre acuzațiile care se aduc domnului dr. Neață Gheorghe, Colegiul Medicilor din județul Gorj face precizarea că este o anchetă penală în curs și numai justiția poate să se pronunțe în acest caz, considerând nefiresc catalogarea unei întregi categorii profesionale drept  “șpăgari” sau folosirea acestei ocazii de către oricine pentru accentuarea faliei ce pare să despartă categoria medicilor de cea a pacienților. Suntem împreună pentru a asigura servicii medicale de calitate și un viitor medicinii gorjene”, a transmis, în urmă cu scurt timp, conducerea Colegiului Medicilor Gorj, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reamintim faptul că în dimineața zilei de joi, medicul chirurg Gheorghe Neață a fost ridicat de procurori chiar de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, imediat după încheierea gărzii, el fiind acuzat de 13 infracțiuni de luare de mită. Oamenii legii au găsit în cabinetul său sume importante de bani, lei, euro și lire sterline, precum parfumuri, țigări și cafea, suspecându-se faptul că acestea ar fi fost pretinse de către Neață de la pacienții pe care îi trata. Acum, acesta se află în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

4 COMENTARII

  1. Chiar nu va este rușine! În alte instituții dacă era retinuta o persoana,era suspendat automat! De ce țineti cu asemenea aberații de persoane, pentru ca știați de aceste practici! Vilele, mașinile și excursiile dintr un salariu de bugetar nu și le permitea dacă nu punea mana și prin alte buzunare! Sa fim seriosi.. Aceste practici sunt în toate secțiile!

  2. Aveti dreptate . Sunt multi medici onesti si care nu merita mizeria creata de cei ca Neata . Insa , opinia publica asteapta pozitita institutiei fata de cei ca Neata (daca cazul se va confirma de catre justitie), cu atat mai mult cu cat cazul nu pare singular , iar de numele domnului Neata se leaga si mai multe cazuri de erori profesionale. Ce faceti pentru curmarea fenomenului ?. Ce ziceti, nu ar trebui ca cei care conditioneaza actul medical de spaga asteptata de la pacienti , sa nu mai aiba drept de paractica pe teritoriul Romaniei ? In lumea pacientilor fiecare doctor are un nume si un renume cum nici nu ganditi . Inchei cu ” cinste medicilor dedicati profesiei, onesti si care in fiecare zi se straduie, de multe ori cu nu cea mai buna dotare, pentru viata bolnavilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here