Fostul liberaL-şef din Ţicleni, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Gorj

455

Constantin Brănescu, fostul preşedinte al PNL Ţicleni până înainte de alegerile locale, a fost numit în fruntea echipei de conducere a Organizaţiei de Tineret a PDL Gorj. Dan Vâlceanu, prim-vicepreşedintele PDL Gorj, a fost cel care a anunţat numirea, menţionând că fosta conducere a Organizaţiei de Tineret nu s-a implicat suficient în campaniile electorale trecute, necesitând această schimbare.

Noul preşedinte al OT PDL Gorj este Constantin Brănescu care ocupă şi funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL din Ţicleni. “Vă anunţăm că încercăm să reorganizăm în această perioadă organizaţiile de tineret, femei şi pensionari, având în vedere că urmează o campanie electorală şi ne dorim ca toate structurile partidului să fie pregătite şi să acţionăm cât mai eficient. De aceea, prima structură pe care am reorganizat-o a fost organizaţia de tineret, pentru că ne-am fi dorit mult mai mult de la organizaţia de tineret în campania de la locale şi cea pentru referendum, lucru care nu s-a întâmplat şi atunci am considerat să facem o schimbare. Constantin Brănescu este noul preşedinte al organizaţiei de tineret”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu.

Campania pentru parlamentare necesită tineri
Constantin Brănescu a menţionat şi el că vrea să coordoneze cât mai bine în campaniile viitoare echipa pe care şi-a format-o şi pe care se bazează foarte mult. “Am reuşit să formăm un Birou interimar care este format din 35 de persoane, cinci sunt din Târgu-Jiu, iar restul sunt din teritoriu. M-am bazat în mod special pe teritoriu datorită faptului că urmează campania pentru parlamentare, unde avem nevoie de tineri. Am împărţit aceste 35 de persoane în responsabili pe câte două localităţi în teritoriu. Rămâne ca în perioada următoare să analizăm activitatea fiecărui membru. Vrem să ne implicăm mult mai mult în campania următoare”, a spus Brănescu.
A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here