Parteneriat între UCB Târgu Jiu și ASE București

836
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și Academia de Studii Economice București au bifat recent un parteneriat, în cadrul căruia va fi organizat un prestigios eveniment academic.
”Suntem încântați să anunțăm parteneriatul Institutului de Cercetare, Dezvoltare și Inovare și a Facultății de Științe Economice ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu în organizarea primei ediții a conferinței internaționale „Challenges and Opportunities,” un prestigios eveniment academic realizat de Școlile Doctorale ale Academiei de Studii Economice din București, la inițiativa Școlii Doctorale Economie II”, au anunțat reprezentanții UCB Târgu Jiu.
Conferința internațională se va derula în perioada 10-12 octombrie 2024, la Centrul de Perfecționare Complex „Ion Gh. Roșca”, Bd Mihail Săulescu 91, Predeal, Romania. Evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a explora și discuta cele mai recente provocări și oportunități din domeniul economiei alături de experți de renume internațional.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here