Lista lui Romanescu, frână la candidatura pentru Primăria Târgu-Jiu

355

marcel romanescuPurtătorul de cuvânt al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, şi-a arătat ieri dezamăgirea că Marcel Romanescu, actualul subprefect, nu mai vrea să candideze pentru Primăria Târgu-Jiu. Acesta a menţionat că nu îşi explică motivul pentru care Romanescu s-a răzgândit la capitolul candidatură, asta mai ales pentru că el vroia să facă echipă cu actualul subprefect, pentru cucerirea Primăriei Târgu-Jiu. Printre dezamăgiri, Vâlceanu nu a spus nimic şi despre cerinţele lui Romanescu.

Dan Vâlceanu a făcut o declaraţie surprinzătoare în conferinţa săptămânală de presă a PDL Gorj. Fără menajamente, Vâlceanu a menţionat că este dezamăgit de refuzul lui Romanescu de a candida pentru Primăria Târgu-Jiu, refuz pe care preşedintele partidului, Ion Ruşeţ, l-a expus în şedinţa de duminică de BPJ a PDL. Vâlceanu nu a menţionat nimic însă de faptul că Romanescu ar fi dorit totuşi să candideze, dar pentru Colegiul 1 de Deputaţi, în timp ce acesta a fost sondat pentru cu totul altceva. De asemenea, Vâlceanu nu ia în calcul faptul că Romanescu nu poate renunţa cu uşurinţă la Prefectura Gorj pentru o candidatură nesigură, şi în lipsa unor garanţii. Cert este doar că Vâlceanu a părut cu adevărat afectat de posibilitatea ca Romanescu să nu mai intre în cursa electorală pentru primăria municipiului, sperând că prin intermediul subprefectului, tinerii vor fi astfel promovaţi de PDL.

Timp scurt, condiţii grele

Picture 016Se cunoaşte însă faptul că Marcel Romanescu a pus însă unele condiţii pentru candidatură(n.r. pentru Primăria Târgu-Jiu), una dintre acestea fiind că vrea mână liberă pentru a-şi alege echipa cu care va lucra ca şi stabilirea de către el a propunerilor privind lista de consilieri municipali ai PDL pentru Târgu-Jiu, lucru absolut corect în aceste condiţii. Se pare însă că acest lucru nu a convenit, poate şi pentru că actualii ocupanţi ai posturilor de consilieri nu se mai regăseau în lista lui Romanescu.

ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here