Petrescu va candida pentru Primăria Motru

393

petrescuIlie Petrescu, şeful PC Gorj, va fi unul dintre contracandidaţii lui Dorin Hanu, anul viitor, pentru Primăria Motru. Conservatorul anunţă că partidul face în momentul de faţă o serie de evaluări pentru găsirea candidaţilor care vor compune atât lista de consilieri municipali de la Motru cât şi concurenţa lui Hanu la fotoliul de primar.

Petrescu susţine că într-adevăr chiar el poate fi contracandidatul lui Hanu, asta pe motiv că “motrenii vor schimbarea”. De o colaborare însă de tip USL la Motru, nici pomeneală.

USL-ul începe la Târgu-Jiu dar se termină la Motru. Cel puţin asta transpare din declaraţiile din ultimele zile ale liderilor din USL Gorj care îl lasă pe Ilie Petrescu să meargă spre alegerile de anul viitor, după propriile reguli. Petrescu nu pare afectat de o marginalizare în USL, mai ales că 100_0221a fost deja dezamăgit de PSD, iar marile sale probleme sunt acum UEF Motru. Pentru societatea aflată în subordinea SNLO, Petrescu a lipsit iar la şedinţa săptămânală a USL Gorj, dar susţine că şi-a făcut datoria şi a trimis aici colegii din conducerea organizaţiei.

Primar sau consilier judeţean?!

Cert este că Petrescu îşi pregăteşte terenul pentru Primăria Motru, cu atât mai mult cu cât are o anumită adversitate faţă de actualul edil local al PSD-ului, Dorin Hanu. “Motrenii vor schimbare şi din acest motiv în joc va intra şi Ilie Petrescu”, anunţă şeful PC Gorj, susţinând că se gândeşte serios la o candidatură pentru Primăria Motru. De altfel, Petrescu a anunţat deja că este interesat şi de o funcţie de consilier judeţean şi din acest motiv lista de candidaţi ai USL-ului îl va avea şi pe Petrescu acolo, pe un loc eligibil, asta deoarece PC Gorj respectă USL-ul privind Consiliul Judeţean. Petrescu nu îmbrăţişează însă USL-ul Total şi asta deoarece nu a primit încă “verde” de la şefii săi de la centru, Voiculescu şi Constantin.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here