Campionat de fotbal, organizat de TSD Stăneşti

370

DSC00681Organizaţia locală a tinerilor social democraţi din comuna Stăneşti s-a implicat în pregătirea celei de-a doua ediţii a campionatului de fotbal al localităţii. Competiţia a strâns aproximativ 200 de tineri; inclusiv primarul din Stăneşti a fost prezent la meci.

În zi de sărbătoare, duminică, 17 iulie 2011, la Stăneşti, s-a încheiat cea de-a doua ediţie a campionatului de fotbal al comunei Stăneşti, organizat de Tineretul Social Democrat (TSD) Stăneşti cu sprijinul TSD Gorj şi PSD Stăneşti.

Echipa din Stăneşti, campioana ediţiei

Anul acesta cupa a fost câştigată de către echipa satului Stăneşti, iar locurile 2 şi 3 au fost adjudecate de echipele satelor Alexeni, respectiv Curpen. Totodată, au fost desemnaţi „cel mai bun portar” şi „cel mai bun jucător” ai competiţiei. Potrivit Cameliei Toader, preşedintele Organizaţiei TSD Stăneşti, la acţiune au fost prezenţi aproximativ 200 de tineri, membri şi simpatizanţi. „Pe toată durata campionatului, alături de tineri a fost şi domnul Vasile Pîrvulescu, preşedintele PSD Stănesti şi totodată primarul comunei, care s-a implicat în mod direct în organizarea campionatului”, susţine Camelia Toader. Tinerii social-democraţi au organizat numeroase competiţii şi întreceri, scopul acestora fiind unul de agrement, dar şi de întărire a relaţiilor dintre membri. Cu siguranţă astfel de întreceri şi evenimente vor mai fi realizate şi în viitor, spre satisfacţia tinerilor social democraţi.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here