UNPR-ul a primit fostul sediu al PUNR

360

UNPRUniunea Naţională pentru Progresul României(UNPR), filiala Gorj va avea în sfârşit sediu de partid în Târgu-Jiu, după ce solicitarea sa adresată autorităţilor municipale a primit aprobarea necesară. Sediul este situat în spatele celui deţinut de PDL Gorj, şi s-a vehiculat iniţial că se află într-o centrală de cartier.

În final, reprezentanţii UNPR Gorj au menţionat că sediul pe care îl va deţine organizaţia politică, creată în urmă cu un an de zile în judeţul Gorj, este de fapt fostul spaţiu deţinut de Partidul Unităţii Naţionale a Românilor(PUNR), organizaţie desfiinţată în urmă cu câţiva ani.

Pentru acest spaţiu, UNPR-ul va plăti chirie autorităţilor locale. Ion Voica, secretarul general al UNPR Gorj a confirmat informaţia potrivit căreia, probabil, după sărbătorile de Paşti, membrii acestui partid se vor muta în casă nouă. Este vorba despre mutarea din spaţiul aflat la primul etaj al magazinului Parângu, în LOCAŢIA situată în spatele sediului PDL, la mică distanţă de sediul parlamentarului independent, Dan Ilie Morega. Spaţiul a fost ocupat anterior de reprezentanţii UNPR Gorj, dar trebuie să sufere modernizări. Acesta are 70 de mp. “Mi-aş fi dorit să fi fost mai la stradă, nu printre blocuri. Dar este bun şi acest spaţiu, însă trebuie să îl modernizăm”, a explicat Vlaicu.

Reprezentanţii UNPR Gorj au făcut încă de câteva luni diligenţele necesare la autorităţile locale pentru a primi acest spaţiu. Au apărut, al un moment dat, chiar divergenţe pentru că nu se găsea nimic adecvat.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here