Liviu Andrei recunoaşte că s-a întâlnit cu Falcă la Brad

352

liviu andrei inscrPrefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, nu s-a ferit să declare ieri că a avut mai multe întâlniri cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, în localitatea Brad, de unde ultimul provine. “Eu şi familia mea consumăm virşli de la Brad. Am fost acolo. Da. M-am întâlnit şi cu Gheorghe Falcă. Şi întâmplător, dar am avut şi o întâlnire de taină.

Nu văd care este problema. Eu am făcut parte din PDL, sunt susţinut de PDL pentru funcţia de prefect, Falcă are o poziţie importantă în PDL, nu înţeleg de ce un anume deputat se leagă de acest lucru”, a declarat, ieri, Liviu Andrei. Prefectul a fost criticat însă în aceiaşi zi de către deputatul independent Dan Ilie Morega care susţine printre altele că Falcă ar fi unul dintre cei care susţine scaunul lui Andrei, acesta din urmă având întâlniri repetate cu Falcă, la Brad. Liviu Andrei a negat însă că Falcă ar fi cel care îi menţine funcţia, de la nivel central.

Întâlnire privată şi cu Igaş, la Târgu-Jiu

Prefectul Liviu Andrei a recunoscut, de asemenea, că a avut o întâlnire privată şi cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, când acesta a venit pe 18 martie la Târgu-Jiu, însoţit de premierul Emil Boc. Andrei a menţionat că s-a văzut cu Igaş atât pe data de 18 martie cât şi pe 19 martie, asta deoarece ministrul a cerut să servească masa alături de prefectul de Gorj şi de subprefectul de Gorj. Conform unor reguli de protocol, prefectul Liviu Andrei, trebuia să se ocupe îndeaproape de ministrul PDL.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here