Pedeliştii din Motru şi-au reales preşedintele

356

DSCN8588Deputatul Constantin Severus Militaru a fost reales sâmbătă la Motru, preşedinte al organizaţiei locale a PDL, cu unanimitate de voturi. Militaru a redevenit preşedinte al PDL Motru în cadrul Consiliului de Coordonare Local, organizat sâmbătă cu începere de la orele 10.00 în municipiu. 176 de motreni ,,portocalii” l-au votat pe Militaru, parlamentarul fiind ales cu unanimitate de voturi, el neavând nici un contracandidat.

La scrutinul din PDL Motru trebuiau să participe 210 delegaţi. Doar 176 au votat, toţi oferindu-i votul lui Militaru care a luptat de unul singur pentru şefia filialei. Deputatul a declarat, în final, că regretă faptul că nu a avut niciun contracandidat, deşi în final a declarat că şi-ar fi dorit ca măcar încă DSCN8581o persoană să candideze pentru funcţia de preşedinte al PDL Motru. Primul mandat al lui Militaru a durat 6 ani. “Este al doilea mandat la conducerea organizaţiei locale a PDL Motru. Mă bucur că am ieşit din nou preşedinte. Este adevărat că nu am avut concurenţă deşi mi-aş fi dorit, la modul sincer, deoarece la un moment dat trebuie să predai şi ştafeta, vor urma perioade grele pentru PDL, vor fi nişte alegeri foarte complicate în 2012 deoarece acest partid şi-a asumat o guvernare foarte grea pentru România, dar sunt convins că împreună cu restul membrilor PDL vom avea un rezultat bun la nivel de Motru”, a declarat Militaru.

Militaru, candidat la Primăria Motru

DSCN8593În ce priveşte alegerile din 2012, Hanu susţine chiar că ia în calcul o candidatură la Primăria Motru asta dacă nu găseşte un candidat bun pentru această funcţie. “Este prematur a spune acum cu ce oameni ne vom prezenta la alegerilor locale pentru Primăria Motru. Este posibil la un moment dat să candidez chiar eu ca şi primar al oraşului, dar eu mi-aş dori să reuşesc să am un candidat bun pentru Primăria Motru deoarece am un mandat de dus de parlamentar. Cetăţenii m-au investit cu mandatul de parlamentar şi eu trebuie să îl duc până la capăt”, a declarat Militaru.

Ruşeţ a îndemnat la unitate

La alegeri a fost prezent şi preşedintele interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ care a îndemnat la unitate şi la colaborare. Nu a existat în discursurile celor doi politicieni nici un fel de atac, dimpotrivă atitudinea celor doi a fost mai mult decât normală.

De la alegeri au absentat o parte dintre invitaţii lui Militaru, în special consilierii judeţeni PDL. A lipsit astfel Vasile Bălan, Corneliu Gârjoabă, Gheorghe Grivei, Elena Cojocaru, Tiberiu Trotea şi Gheorghe Mitescu. Au fost prezenţi însă consilierii Iustin Moţa şi Dumitru Mareş.

La scrutinul intern nu a venit nici primarul municipiului Motru, pesedistul Dorin Hanu, nici preşedintele PRM Motru, Ion Răducu şi nici preşedintele PNL Motru, Ion Cojocaru. A fost prezent însă Alexandru Glomnicu, preşedintele UNPR Motru.

În ce priveşte invitaţii de la instituţiile publice aici a fost prezent Daniel Olaru, directorul economic al SNLO şi directorul Mircea Mezinca, Daniel Burlan absentând.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here