PSD Gorj, în dezacord cu disponibilizările

426

DSCN0688Reprezentanţii PSD Gorj şi-au exprimat, prin intermediul unui comunicat de presă, dezacordul total cu privire la intenţia administraţiei de a disponibiliza, în anul 2011, în jur de 6000 de mineri şi energeticieni, în vederea eficientizării activităţii.

“PSD consideră mineritul şi energia coloana vertebrală a economiei judeţului, existând multe alte metode ca aceste activităţi să fie din nou rentabile, fără ca locurile de muncă ale angajaţilor să fie afectate. Considerăm că în actuala situaţie s-a ajuns datorită proastei administrări a acestor sectoare în anul 2010, de la nivelul ministerului până la nivelul conducerilor locale ale unităţilor”, se arată în document.

Măsurile antieconomice luate de actualul guvern sunt şi ele criticate, dar în special “vânzarea de energie electrică la preţuri mici, unor firme preferate, în afara bursei, angajările continue pe tot parcusul anului 2010 doar a simpatizanţilor coaliţiei de la putere, promovarea în funcţii executive a unor persoane fără niciun fel de experienţă şi fără cunoştinţele necesare, au dus la aceste rezultate, punând în pericol, cu cinism, un număr enorm de locuri de muncă”.

“PSD este cu adevărat alături de cei ameninţaţi în aceste zile cu şomajul şi va face tot ce-i va sta în putere ca aceste concedieri să nu aibă loc”, se arată în finalul comunicatului de presă al PSD Gorj.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here