Bucurii de sărbători, marca Vasile Râbu

458

vasile rabuÎn calitatea pe care o are, de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Vasile Râbu şi colaboratorii săi din cultura gorjeană, le-au oferit deja motrenilor un concert prezentat de Ansamblul Doina Gorjului la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Motru şi le pregătesc vizita Şcolii Populare de Artă, în Ajun de Crăciun.

Avalanşa spectacolelor şi a colindelor din luna decembrie i-au făcut pe motrenii iubitori de frumos să mai uite din grijile vieţii cotidiene şi să meargă să vizioneze aproape totul.

Oamenii de afaceri din Motru au şi comentat faptul că un asemenea spectacol oferit gratuit publicului motrean ar valora între 3000 şi 5000 de euro. Ei au ca etalon de comparaţie cheltuielile făcute de administraţia publică locală cu prilejul zilelor municipiului şi se gândesc că în situaţia austerităţii bugetare pe care o traversează judeţul Gorj, asemenea spectacole ar putea fi utilizate şi la Sărbătorile ocazionate de Zilele Municipiului Motru din mai 2011.

Chestionat asupra acestui amănunt, Vasile Râbu, spune că “operele de caritate se fac în momente speciale. Zilele municipiului Motru sunt speciale pentru noi toţi şi poate până atunci vom găsi o formulă de comunicare cu autorităţile locale, convenabile pentru toţi, pentru că şi artiştii trebuie să-şi primească salariile.”

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here