PNL Bălăneşti, de partea lui Angheloiu

438

simionescuPreşedintele organizaţiei PNL Bălăneşti, Călin Simionescu, susţine candidatura lui Radu Angheloiu la şefia organizaţiei judeţene liberale. Acesta dă asigurări că Bălăneştiul va aduce cinci voturi favorabile, la Conferinţa de Alegeri a PNL, pentru vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Cei cinci delegaţi de la Bălăneşti care îşi vor da votul pe 4 septembrie şi-au ales candidatul pe care îl susţin. Cel puţin asta a susţinut ieri Călin Simionescu, preşedintele organizaţiei PNL din Bălăneşti, care a anunţat că atât votul său cât şi voturile liberalilor din localitatea aflată lângă Târgu-Jiu se vor duce spre Radu Angheloiu. ,,Îl susţin pe Radu Angheloiu. Am fost în echipa lui Orzan iar acum am stabilit că vom merge pe varianta Radu Angheloiu pentru a maximiza rezultatele. Organizaţia din Bălăneşti, având în vedere rezultatele obţinute la alegerile locale dar nu numai, va avea patru delegaţi, iar eu, în calitate de preşedinte, voi fi al cincilea. Toţi suntem de partea lui Radu Angheloiu, noi suntem o echipă întrunită în jurul unui scop şi a unui obiectiv unitar. Mergem împreună pentru Angheloiu şi echipa sa. Şansele lui Anghelou sunt mari, cred că avem posibilitate să câştigăm din primul tur. Radu Angheloiu este <<condamnat>> astfel să câştige preşedinţia PNL Gorj, este un moment de răscruce iar organizaţia se poate îndrepta pe un drum bun şi normal totodată”, a declarat Călin Simionescu, preşedintele PNL Bălăneşti.

,,PNL Gorj nu are nevoie de dictatură”

Călin Simionescu a făcut şi o analiză a felului în care a fost condus PNL Gorj în ultimii şase ani. ,,Conducerea lui Morega era bună, la început. Era nevoie de puţină organizare, dar la sfârşit s-a transformat într-o conducere despotică, PNL nu avea nevoie însă de dictatură. Radu Angheloiu, cu siguranţă, având în vedere calităţile pe care le are şi aş enumera aici: perseverenţă, consecvenţă, onestitate, a reuşit să adune în jurul său o echipă care îl susţine”, a declarat şeful PNL Bălăneşti.

Călin Simionescu este consilier local în Bălăneşti el ocupând totodată funcţia de consilier juridic la Spitalul de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” de la Dobriţa”. Liberalul Simionescu a candidat în 2008 la alegerile locale la postul de primar, pierzând scaunul de edil al localităţii Bălăneşti la mai puţin de 20 de voturi de actualul ocupant de la PD-L.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here