Conservatorul Petrescu, acuzat de peremişti – Fostul senator, vinovat de dezastrul din minerit şi energie

426

petrescuPeremiştii gorjeni îl acuză şi pe fostul lor coleg de partid, actualul conservator Ilie Petrescu, de dezastrul actual din minerit şi energie. Criticile la adresa fostului senator pornesc şi de la implicarea acestuia în treburile organizaţiei peremiste dar şi de la faptul că Petrescu este director la o unitate în care a fost pus de către pedelişti.

Prim – vicepreşedintele PRM, Gheorghe Bucălăete consideră că ex-senatorul Ilie Petrescu nu este străin de dezastrul din mineritul şi energia gorjeană mai ales că se află la cârma unei unităţi aparţinând SNLO. ,,Ilie Petrescu se face vinovat de dezastrul din minerit şi energie. El a fost pus în funcţie de PD-L”, a declarat ieri Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj

Bucălăete a menţionat de asemenea că Petrescu, deşi nu mai face parte de aproape doi ani din acest partid, tot mai încearcă să influenţeze pe unii aleşi locali. Peremistul face public astfel că fostul parlamentar se laudă că ar avea permanent informaţii din cadrul filialei PRM Gorj, fapt ce creează suspiciuni în organizaţie.

Petrescu se apără

Acest lucru nu este însă recunoscut de către conservatorul Ilie Petrescu care consideră că Bucălăete nu are valoare şi ar fi naiv, motiv pentru care acesta menţionează că nu îl bagă în seamă. ,,Bucălăete nu are nicio valoare. Eu nu am nicio treabă cu PRM-ul”, a declarat fostul membru al partidului lui Vadim.

Petrescu susţine, de asemenea, că nu se face vinovat de nici un dezastru deoarece el lucrează la o unitate care are drept profil de activitate forajul nu activitatea minieră sau energetică. ,,Care dezastru că societatea pe care o conduc, UEF Motru, funcţionează pe profit. Ce vrea el să nu lucrez şi să fiu cerşetor în stradă. Bucălăete este un naiv, nu este maturizat, îl văd eu în 2012”, a conchis Petrescu.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here