Accident cu trei răniţi, în urma impactului între un autoturism şi un TIR

4784

Trei persoane au fost rănite, după un accident care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în orașul Bumbești-Jiu, între un autoturism şi un TIR. ,,Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 24 de ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu-Jiu către Petroșani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat de 48 de ani, din comuna Văgiulești.
În urma evenimentului, cei doi conducători auto și un pasager de 21 de ani, aflat în primul autoturism au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Celor doi șoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Pentru salvarea victimelor au intervenit mai multe ambulanţe de la SAJ Gorj şi echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu.,,Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de un accident rutier produs pe raza orașului Bumbești-Jiu, în care au fost implicate două autovehicule.
La fața locului s-au deplasat trei autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și trei ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, acestea ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu”, au precizat reprezentanții ISU Gorj.Polițiștii continuă cercetările, întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here