Incredibil! Zeci de șoferi, amendați de poliție că au oprit să-și spele mașinile la Motru

9652

Situație ieșită din comună la o spălătorie situată pe DN67 Motru-Severin. Zeci de șoferi au fost amendați, ieri și astăzi, de poliție, pentru că au oprit la această spălătorie să dea un jet pe mașini, timp de 3-4 minute. Asta, când conducătorii auto, au văzut că spălătoria este deschisă iar șoferii au considerat că astfel își și curăță autoturismele.

Șoferii au reclamat la Gorjeanul că aveau asupra lor declarații tip care atestau că se deplasau de la Motru la Broșteni sau Motru-Severin, considerând că nu este nimic greșit să se oprească câteva minute la o spălătorie deschisă, ce nu a fost închisă prin ordonanța militară nr.3.

Șocat a fost și patronul unității care a afișat apoi, ca să evite amendarea clienților, că nu mai spală decât ambulanțe, taxiuri ori mașini de marfă.

Conducătorii auto se așteaptă, acum, că vor fi amendați și dacă opresc la benzinărie ori la vreo vulcanizare, situate tot în drumul lor pe DN 67. De altfel, oamenii amendați cer explicații autorităților deoarece li se pare un abuz faptul că nu au voie să se folosească de serviciile unei spălătorii deschise pentru clienți.

Polițiștii le-au spus celor amendați că spălarea mașinii nu este o urgență, spun șoferii, deși Codul Rutier le impune conducătorilor auto să aibă mașinile curate, în trafic, cu numerele de înmatriculare vizibile, și cu stopurile, farurile și parbrizele neîntinate de murdărie.

4 COMENTARII

  1. Cetățenii de etnie rromă nu i văd, aici la benzinaria MOLL ( fostul Agip) cum trec nestingheriți,cu cărucioare cu copii, căruțe,etc ; trec echipaje de poliție și se fac că nu îi văd…

  2. D-nul doctor Cercel spune mereu ca trebuie sa ne spalam foarte des si sa dezinfectam totul inclusiv prin locuinta. In autoturism si de pe autoturism, nu ne putem contamina daca acesta nu este dezinfectat ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here